• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Bik i Jarac. Uporedni ljubavni horoskop Bik Jarac.

Proverite kako se slazu Bik i Jarac. Uporedni horoskop Bik Jarac. Ljubavni horoskop Bik Jarac.

Bik
Bik
Jarac
Jarac

Veza između Bika i Jarca predstavlja jedan zemljani spoj dva znaka koja više od svega teže ka stabilnosti i sigurnosti kako na emotivnom tako i na materijanom polju života. Bik je pouzdana, voli sigurne i proverene stvari u čemu će ga Jarac neprestano podržavati. Takođe i Jarac teži ka istom cilju ali mu je ipak više važniji uspeh u poslovnom okruženju nego sama finansijska dobit. U ovoj kombinaciji Jarac će da gradi karijeru a Bik ća da akumulira vrednosti. Kao problem u ovoj ljubavnoj vezi može se pojaviti Jarčeva rezarvisanost kada su emocije u pitanju. On nije sklon da ih često pokazuje a Biku je to ipak potrebno. Bez obzira na svoje ambicije, Bik ne zaboravlja i da uživa, dok Jarac uglavnom nema vremena za to. Jarac mora naučiti da se povremeno malo opusti i uz razmenu nežnosti provodi više vremena sa svojim Bikom kome će to veoma prijati. Jedno u drugom vide materijanu sigurnost što im je veoma važno pa još kada bi bilo i dovoljno razmene nežnosti ova veza bi mogla biti i više nego dobra. Jarac voli da radi i neprestano će tražiti nove načine da se istakne u svojim poslovnim aktivnostima. Kada Bik odluči malo da se opusti uz neko kvalitetno piće i lepu muziku Jarac može negodovati zbog toga, posebno ako Bik to često radi. To je za Jarca gubljenje vremena. U ovoj kombinaciji Bik mora naučiti da podrži svog partnera bez obzira na količinu posla koju on obavlja a Jarac mora naučiti da se malo više opušta i pokazuje nežnosti svom partneru Biku. Ako se prevaziđu ove male razlike koje postoje između Vas, Vaša veza može biti veoma postojana i kvalitetna. Stabilnost, istrajnost i vernost je ono što će obeležiti ovaj spoj. Oboje ćete postići upravo ono čemu njaviše i težite u životu.

Ako se Bik i Jarac okušaju u nekom zajedničkom poslovnom poduhvatu rezultati mogu biti zadivljujući. Ni jedno i drugo nisu skloni riziku već teže samo sigurnim i proverenim stvarima koje donose finansijsku korist. Možda neće biti mnogo modernih inovacija u Vašim poslovima, možda nećete napredovati brzo i lako postizati ciljeve ali oni će svakako na kraju doneti veoma dobre rezultate. Bik će sa velikim zadovoljstvom uživati u plodovima Vašeg rada a to svakako mora i Jarac da nauči kako bi se povremeno malo opustio i napunio svoje baterije za nove radne pobede.

Savet za ovu zemljanu kombinaciju jeste da oboje ulože samo malo napora kako bi se prilagodili jednom drugom u malim razlikama koje postoje između Vas i na taj način Vaša veza će biti veoma stabilna i postojana. Ako ste finansijski i materijano obezbeđeni svi drugi problemi biće manje važni. Probleme i nesuglasice rešavate uglavnom mirnim putem bez većih izliva emocija.

Seksualni život Bika i Jarca može biti veoma kvalitetan. Vaše želje i potrebe u tom pogledu su veoma slične i jedno drugom možete pružiti potpuno zadovoljstvo. Senzitivni Bik učiniće da se Jarac bar na trenutak potpuno opusti i prepusti uživanu što je od velikog značaja posle dugog, napornog, radnog dana. U kombinaciji kada je muškarac Bik a žena Jarac slaganje je veoma naglašeno. Bik će veoma lako zodovoljiti sve potrebe svoje partnerke. Možda je još kvalitenija veza kada je žena Bik a Muškarac Jarac jer će ona pored velike sekuslane privlačnosti pored njega osetiti i veliku stabilnosti i sigurnost koja joj je preko potrebna. Ova kombinacija može biti veoma uspešna i dugotrajna. U ovoj ljubavnoj kombinaciji česti su i karmički aspekti što ukazuje na veliku povezanost koja datira iz nekog od predhodnih života. Oboje osećaju jednu snažnu međusobnu privlačnost a da često nisu u mogućnosti da je objasne jedno drugom.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Bik sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min