• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Bik i Rak. Uporedni ljubavni horoskop Bik Rak.

Proverite kako se slazu Bik i Rak. Uporedni horoskop Bik Rak. Ljubavni horoskop Bik Rak.

Bik
Bik
Rak
Rak

Ovde imamo jednu veoma kompatibilnu ljubavnu vezu između zemljanog znaka Bika i vodenog Raka. Da bi zemlja donela plod potrebna joj je voda koju će u ovom slučaju Rak u izobilju dati Biku. U pitanju su dva znaka koja se međusobno razumeju i koja dele dosta istih mišljenja i interesovanja. Oboje teže sigurnosti posebno na polju ljubavi i porodice pa će oboje učiniti gotovo sve kako bi sebi to i obezbedili. Prisutna je velika količina ljubavi i međusobnog razumevanja. Oboje su skloni mirnom porodičnom životu gde najviše i uživaju. Takođe, oboje imaju izraženu potrebu da akumuliranju materijalne vrednosti koje će im obezbediti sigurnu egzistenciju. Pojačana emotivnost osobe rođene u znaku Raka može doneti manjih problema jer je Bik ipak više okrenut konkretnim materijalnim stvarima. Rakovo promenjljivo raspoloženje i trenuci kada je vođen svoji unutrašnjim i trenutnim potrebama, mogu izazvati nezadovoljstvo kod Bika. Raku može u velikoj meri smetati tvrdoglavost i upornost Bika posebno ako tu dolazi do neslaganja. Bik to često gleda sa materijane i korisne strane dok Rak sve to doživljava emotivno. Svojim jakim emocijam i razvijenom intuicijom Rak ima tu sposobnost da nesvesno manipuliše svojim Bikom posebno ako uspe da ga razneži svojim izlivom emocija i ljubavi. U ovoj kombinaciji imamo spoj Meseca koji vlada Rakom i Venere koja vlada Bikom. Obe planete su željne ljubavi, romantike i bliskosti pa će u svakom slučaju i ova dva zodijačka znaka uživati u blagodetima ove emotivne veze. Ono najbolje što ova veza pruža, posebno ako se kruniše brakom, jeste sigurnost i udobonost porodičnog doma. I Bik i Rak imaju potrebu da ulože svu raspoloživu energiju upravo na to polje života, a sigurno i udobno porodično okruženje svakako je ključ dobrog i kvalitetnog braka. Možda između Vas neće uvek biti velike strasti i požude ali Vaša kombinacija garantuje materijanu sigurnost i toplinu doma. Ako uspete malo da unesete strasti i po koju zajedničku avanturu u Vašu emotivnu vezu možete očekivati zaista velku kompatibilnost i veliko ljubavno zadovoljstvo.

Ono na čemu treba poraditi u ovoj ljubavnoj astrološkoj kombinaciji jeste upravo prevelika osetljivost Raka kao i česta promena raspoloženja, što Biku može veoma smetati dok Bik mora naučiti da prepozna šte je ono što je njegovom partneru u nekom trenutku potrebno a tiče se emocionalnih potreba. Kako je Rak zaštitnički nastrojen prema svima koje voli tako i on ponekad ima potrebu da se oseča zaštićeno, a Bik mu to svakako može pružiti, samo je važno da nauči da prepoza trenutak kada je Raku to najpotrebnije.

Potreba osobe rođene u znaku Raka da neprestano daje i pruža ljubav, konačno se može u punom sjaju ispoljiti u kombinaciji sa Bikom. Oboje ste senzualni, romantični tako da će i Vaš seksualni život biti veoma uzbudljiv i kvalitetan. Oboje volite i umete da uživate u seksualnom činu što je još jedan dobar preduslov za dobru i kvalitetnu vezu. Ako i dođe do nekih problema i nesporazuma, seks rešava sve probleme.

Kombinacija kada je ona rođena u znaku Bika a on u znaku Raka daje puno strasti i obećava lepe trenutke. Divni romantični trenuci su ovde neizbežni. Ona u svom partneru vidi sigurnost i zaštitu kojoj svaka žena teži a posebno rođena u znaku Raka. Njemu će se veoma dopasti njen seksipil i nežnost koju ume da pruži u krevetu. Kada je ona rođena u znaku Raka a on u znaku Bika ovo može biti idelna kombinacija čak jedna od najboljih mogućih. Ovde je prisutan spoj dve veoma jake emocinalne energije što će se veoma dobro manifestovati na intimnom planu. Vama ne presotaje ništa drugo već da se prepustite potpunom uživanju i da uspežno gradite Vašu ljubavnu vezu. Kompatibilnost je u svakom slučaju veoma izražena bez obzira ko je od Vas dvoje rođen u znaku Bika a ko u znaku Raka. Uživajte!

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Bik sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže