• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Bik i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Bik Strelac.

Proverite kako se slazu Bik i Strelac. Uporedni horoskop Bik Strelac. Ljubavni horoskop Bik Strelac.

Bik
Bik
Strelac
Strelac

Spoj Bika i Strelca nije naručito obećavajući. Mnogo je razlika izemeđu ova dva zodijačka znaka da bi oni mogli lako i bez poteškoča da funkcionišu u ljubavnoj vezi. Ipak nije i nemoguće. Strelac je po prirodi avanturista koji neprestano teži za novim doživljajima i monotonija mu nikako ne prija, dok Bik upravo suprotno tome, teži ka miru i stabilnosti. Strelčevu razdraganu priridu teško može bilo ko obuzdati pa tako i napori jednog Bika da to uradi već na početku su oseuđeni na neuspeh. Ako želi da bude u ljubavnoj vezi sa Strelcem jednostavno mora prihvatiti njegovo prirodu ličnosti upravo takvu kava ona i jeste. Takođe, Strelcu Bik može postati dosadan sa svojim ustaljenim i tradicionalnim stvavovima što upravo stvara monotoniju u vezi od koje Strelac neprestano beži. Ako želi da bude sa Bikom, Strelac se mora baš potruditi i uložiti velike napore kako bi prihvatio ove karakteristike Bika. Ali ovo je ujedno i prilika da jedno od drugo ponešto i nauče. Bik može naučiti kako da se opusti pa čak i to da i poneki rizik može doneti zaista dobre rezultate. Strelac će naučiti kako mir i toplina doma umeju biti prijatni u društvu voljene osobe. Sposobnost razumevanja i prilagođavanja oba znaka, od presudnog je značaja za uspeh ove emtoivne veze. Nestabilnost veze vrlo lako može pojačati Strelečevu potrebu za avanturama pri čemu on monogo više vremena provodi izvan kuće, sa prijateljima i tada postoji opasnost da Strelac postane neveran. Neverstvo je nešto što Bik veoma teško može da prihvati i oprosti i tada je veza trajno narušena. Takođe Bikova tvrdoglavost koja doprinosi tome da se fleksibilnost ili dogovor veoma teško postižu takođe će nakon izvesnog vremena znatno uticati na kvalitet ove emotivne veze.

Ako se Bik i Strelac nađu u nekom zajedničkom poduhvatu, i pored dosta neslaganja, oni ipak mogu ostvariti značajan poslovni uspeh. Bik će biti taj koji će čuvati i obezbediti stabilnost posla dok će Strelac neprestano imati nove ideje kako da se posao unapredi, i kroz razne kontakte sa mnogim ljudima lako obezbediti pomoć i podršku sa strane. Spoj Jupitera koji vlada Strelcem i Venere koja vlada Bikom obećava dobre finansijske rezultate ako su ova dva znaka u zajedničkom poslovnom poduhvatu. Ovakva vrsta saradnje može poboljšati i njihov ljubavni odnos.

U ovoj vezi nikako ne treba po svaku cenu pokušati menjati prirodu svog partnera već i Bik i Strelac sami treda da shvate da moraju da se prilagode jedno drugom čime će i sami nastojati da se malo promene ali isto tako i prihvate različito ponašanje i razmišljanje njihovog partnera. Strelac treba da postane malo odgovorniji da bi zadovoljio očekivanja Bika, dok Bik mora postati znatno fleksibilniji kako bi moga da prati svog partnera Strelca. U pogledu seksulanog slaganja Strelcu će veoma prijati Bikova senzualnost što će i učiniti da se Strelac brzo zaljubi u Bika. Već pri prvom kontaku Strelac će to prosto osetiti. Strelac može uneti novine u seksualni život Bika, u čemu će on veoma da uživa. Koliko god je tradicionalan, Bik voli novine i eksperimentisanja na seksualnom planu.

Malo teža kombinacina ovda dva znaka je žena Strelac a muškarac Bik. Ženi u ovoj kombinaciji treba malo više slobode i fleksibilnosti što joj njen muškarac Bik veoma teško može pružiti. Ako se ne pronađe kompromis ovde mogu nastati baš ozbiljni problemi. Što je veza duža to su ovakvi problemi učestaliji. U kombinaciji kada je on Strelac a ona Bik njegova želja za slobodom je još više izražena ali će žena Bik to nekako lakše prihvatiti nakon izvesnog vremena. U svakom slučaju u obe kombinacije veoma je važana kompromis i razumevanje prirode i potrebe partnera. Ako želite da Vaša veza bude uspešna i dugotrajna veoma je važno da oboje uložite napor u to. Ako se samo jedno od Vas trudi i zalaže ova veza teško može imati budućnost.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Bik sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min