• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Lav i Blizanci. Uporedni ljubavni horoskop Lav Blizanci.

Proverite kako se slazu Lav i Blizanci. Uporedni horoskop Lav Blizanci. Ljubavni horoskop Lav Blizanci.

Lav
Lav
Blizanci
Blizanci

Ljubavna veza između Blizanaca i Lava može biti veoma uspešna. Naravno, ovo jeste veza koja zahteva prilagođavanje i prihvatanje razlika koje su prisutne u prirodi ova dva znaka ali to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem za njih. Intelekt i način komunikacije koji poseduju Blizanci veoma će prijati Lavu što će omogućiti da lako pronađu zajednički jezik. Društveni život oba znaka je veoma izražen pa je i to jedna od sfera Vašeg života gde ćete se lako složiti. Lav ima veliku potrebu da zasija i bude u centru pažnje a ta potreba povremeno je izražana i kod Blizanaca. Ovo može biti problem kada je potrebno doneti neku važnu životnu odluku oko koje se ne slažete. Za oboje će biti veoma teško da prepuste partneru tu odluku ali radi mira i izbegavanja većih nesuglasica, Blizanci će verovatno popustiti pred jakim egom njihovog Lava. Ako zajednički krenete u neki poslovni poduhvat to može biti veoma uspešno. Blizanci će razmotriti sve intelektulane aspekte posla dok će Lav u svakom trenutku biti spreman da krene u akciju. S obzirom na to da Blizanci pripadaju promenjivim zankovima a Lav fiksnim kao problem se takođe može pojaviti to što Blizancima brzo dosadi neki poduhvat i oni već razmišljaju o nečemu novom dok Lavu to veoma smeta i njegova tvrdoglavost neće mu dozvoliti da odustane bez obzira na insistiranje Blizanca. Blizanci pored Lava mogu naučiti da ne treba tako lako odustajati i da bar malo svoju pažnju zadrže na onome što je već započeto kao i da se veći uspeh može ostvariti ako se sva pažnja usredsredi na jedan važan projekat a ne na više različitih poslova. Takođe, Blizanci su često u dilemi kada treba nešto da odluče pa će im odlučnost Lava ovde dobro doći. Lav mora pripaziti da ne preuzme potpunu dominaciju u ovoj vezi jer Blizanci to veoma teško mogu prihvatiti. Svađe koje su za Blizanca često bezazlene i koje on nikada ne shvata previše ozbiljno, čak ih veoma brzo i zaboravlja, za Lava mogu biti veoma ozbiljne i znatno uticati na osećanja Lava. Ako su svađe učestale, Lav vrlo brzo može izgubiti interesovanje za svog partnera čime se otvaraju mogućnosti za više slobode u vezi s time i opasnost od neverstva. I Lav i Blizanci ponekad mogu biti skloni avanturama i neverstvu što je kod Lava posebno izraženo ako ne pronalazi dovoljno stimulansa u ljubavi i vezi u kojoj se nalazi.

Vama nije potrebno mnogo truda i energije kako bi pronašli dobro slaganje u ovoj emotivnoj vezi. Oboje se morate samo malo potruditi i koliko god je moguće izbagavati svađe i Vaša veza će biti veoma uspešna. Energija koju ste poprimili prilikom spajanja Vaših ličnosti je veoma jaka pa se potrudite da je maksimalno iskoristite kako bi uživali u Vašoj ljubavi a uz put ostvarili kvalitetne zajedničke rezultate.

Seks između ova dva zodijačka znaka takođe može biti veoma kvalitetan. Oboje ste skloni avanturama i zabavi što možete primeniti i na Vaš seksulani život. Privlačnost je jaka i strasti se veoma lako pobuđuju. Raznolikost želja i potreba Blizanca u seksulanom životu veoma će prijati Lavu koji će rado prihvatiti sve nove ideje koje Blizanac bude imao. U kombinaciji gde je žena Blizanac a muškarac Lav zadovoljstvo je veoma naglašeno. Strasti su veoma jake i ona će uživati u svakom trenutku provedenim sa Lavom. Ako je on Blizanac a ona Lav, muškarac će veoma ceniti i voleti svoju partnerku i neprestano žudeti za njom. Kada se u ovoj kombinaciji probude strasti one se veoma teško gase, pa čak i kada niste zajedno. Ako pronađete način da se u potpunosti složite i u drugim sferama Vašeg života ovo može biti jedna veoma uspešna ljubavna kombinacija.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Lav sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min