• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Lav i Skorpija. Uporedni ljubavni horoskop Lav Skorpija.

Proverite kako se slazu Lav i Skorpija. Uporedni horoskop Lav Skorpija. Ljubavni horoskop Lav Skorpija.

Lav
Lav
Skorpija
Skorpija

Ljubavni afiniteti Lava i Škorpije su veoma naglašeni. Kada se ova dva znaka nađu u ljubavnoj vezi, stvara se veoma moćna energija koja će ovu vezu učiniti dinamičnom, uzbudljivom ali i neizvesnom. Naime, oboje imate potrebu da sve držite po svojom kontrolom pa su konflikti u ovoj vezi veoma izvesni. Da bi izbegli probleme morate naučiti kako da postanete popustljiviji prema svom partneru inače ova veza može doživeti veoma traumatičan završetak. Lav je avanturista i veoma otvorene prirode dok je Škorpija veoma intuitivna sa izraženim osećanjima bilo da se radi o ljubavi, ljutnji ili mržnji. Lav mora biti oprezan kako ne bi izazvao ljubomoru koja je karakteristična za Škorpiju a Škorpija ne bi smela Lava mnogo da pritiska svojim emocionalnim potrebama. Lavu je potrebna sloboda a Škorpiji bliskost. To su osnovne razlike na kojima svakako morate oboje poraditi ako želite da ova emotivna veza uspe i kako bi izbegli neprijatnosti koje ova veza nosi sa sobom. Energije koja se stvara pri ovom ljubavnom spoju ima u izobilju. Ako je konstruktivno usmerite Vaša zajednička ostvarenja biće na zavidnom nivou. Škorpija ima tu moć da sa puno unutrašnje snage izdrži i najteže momente u život a Lav će svakako delovati spolja uz maksimalnu podršku Škorpije. On mora naučiti da Škorpija gotovo uvek zna šta radi, osim u slučaju kada su njene emocije povređene. Tada se pretvara u velikog ratnika i osvetnika i bolje je čuvati se njenog napada. U svakom slučaju ovde postoji jaka privlačnost jer se oboje divite snazi koju posedujete. Ljubav je veoma jaka i Škorpija će učiniti gotovo sve kako bi zaštitila svog partnera Lava kada se nađe u neprilici a Lav će Škorpiji pružiti mnogo ljubavi koja mu je potrebna. Kada Lav oseti da je to ono pravo on je veoma veran životni saputnik i ume da voli veoma iskreno i bezuslovno. Poslovna saradnja između Lava i Škorpije može biti uspešna ako nauče da podele uloge vođe. Oboje imaju tu potrebu ali je ipak iskazuju na različite načine. Škorpija će da vlada i donosi odluke iz pozadine, slušajući svoju jaku intuiciju dok će Lav uvek biti onaj koji se nalazi u prvom redu i upravlja situacijom vođen trenutnim potrebama. Kada Lav nauči da sledi upute koje mu iz pozadine daje Škorpija i uz pomoć njih demonstrira svoju snagu i sposobnosti, oboje ćete osećati veliko zadovoljstvo a ujedno će Vaši rezultati biti veoma kvalitetni.

Generalno, savet je da izbegavate svađe i nesuglasice. Povređena Škorpija ume biti veoma neprijatna što Lav teško može podneti a razočarani Lav neće pokazivati svoju ljubav i emocije a to je Škorpiji preko potrebno. Kada vidite da stvari izmiču kontroli pokušajte oboje da se primirite kako ne bi narušili ovaj ljubavni odnos. Izbegavajte ljubomorne scene jer to takođe može biti jedan od glavnih neprijatelja Vašeg odnosa.

Seksualno slaganje u ovoj emotivnoj kombinaciji je veoma dobro posebno na samom početku veze kada oboje imate mogućnost da istražujete potrebe i tajne svog partnera. Strastveni ste i intenzivni kada je seks u pitanju što će Vam pričiniti zaista mnogo lepih trenutaka i uživanja. Ipak oboje možete imati potrebu da dominirate u krevetu i ako jedno od Vas ne prihvati ulogu podređenog mogu nastati problemi i jaka strast koja je prisutna polako će da se gasi. Veoma je važno da među Vama nema tajni i da otvoreno kažete jedno drugom sve svoje skrivene želje i potrebe. Najbolje seksualno slaganje je u kombinaciji kada je muškarac Lav a žena Škorpija. Njena strast u potpunosti će zadovoljiti sve potrebe muškarca Lava. U ovoj ljubavnoj kombinaciji veoma je teško pronaći sredinu. Mogućnosti u ovom spoju idu iz krajnosti u krajnost. U svakom slučaju ljubav je ovde veoma intenzivna a njena moć može biti toliko jaka da ruši sve prepreke ispred sebe.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Lav sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min