Slaganje znakova Lav i Lav. Uporedni ljubavni horoskop Lav Lav.

Proverite kako se slazu Lav i Lav. Uporedni horoskop Lav Lav. Ljubavni horoskop Lav Lav.

Lav
Lav
Lav
Lav

Spoj dva Lava u ljubavnoj vezi izazvaće pravu erupciju strasti. Naime, radi se o dva vatrena znaka, veoma dinamičnog karaktera, sa visokim ciljevima i snažnim ambicijama. Ova veza može predstavljati veliki izazov za oboje jer su Vaša interesovanja i način ispoljavanja potpuno identični tako da lako pronalazite zajednički jezik ali se isto tako između Vas može stvoriti rivalstvo. Oboje imate potrebu da se istaknete, budete prvi i primećeni a dominacija je ono oko čega se možete najviše sukobljavati. Jak ego koji je prisutan kod Vas neće Vam dozvoliti da lako činite ustupke pred svojim partnerom, što može predstaljati veliki problem u ovoj emotivnoj vezi. Javni život i scena veoma su važni kako bi Vaša prava priroda ličnosti došla do izražaja i zbog toga je veoma važno da jedno drugom date dovoljno prostora i slobode. To neće predstavljati veliki problem u ovoj kombinaciji upravo zbog toga što su Vaše potrebe identične i lako možete razumeti jedno drugo. Kada ste zajedno prosto sve pršti od energije koju stvarate. Ambicije jednog Lava su veoma izražene i njegova života energija se primećuje na svakom koraku. Možete li zamisliti kakva se energija stvara kada se spoje dva Lava? Neuništiva snaga koja otvara mogućnost da se ostvare svi zajednički ciljevi. Da bi uspeh bio potpun morate naučiti da uvažavate svog partnera i svakako izbegnete takmičarski duh koji se lako može ispoljiti u ovoj kombinaciji. Da bi zadovoljio svoje potrebe Lav često postaje sebičan i orjentisan isključivo na sebe pa je veoma važno da pokušate da izbegnete takvo ponašanje jer Vas to može udaljiti od Vašeg partnera čime se kompatibilnost u ovom spoju znatno umanjuje. Kada shvatite koliko ste snažni kada funkcionišete zajedno svi Vaši ciljevi će biti ostvareni. Potrebno je da jedno drugom neprestano pokazujete priznanje, ma koliko Vam to bilo teško, i na taj način međusobno zadovoljavate potrebe Vašeg ega. Ljubavni aspekt je veoma važan za svakog Lava. Ako nema većih poteškoća možete biti u potpunosti siguni u vernost Vašeg partnera ma koliko on bio otvoren i prisan sa drugim ljudima.

Volite zabave, izlaske, druženje i ako zajedno uživate u svim čarima života možete postići savršeni sklad i Vaša ljubav će biti sve jača, i ne samo da ćete Vi to osetiti već će to primetiti i ljudi iz Vašeg okruženja. Potreba da dominirate i budete glavni u vezi upravo dolazi do izražaja kada se nalazite u društvu drugih ljudi. Tu je Vaša publika što Vam veoma prija pa se lako može dogoditi da imate potrebu da pokažete svoju moć a na taj način možete nesvesno povrediti Vašeg partnera. U ovoj kombinaciji to je uzajamno i zbog toga je rivalstvo neminovno. Morate oboje pokušati da izbegavate takvo ponašanje kako ono ne bi narušilo ovaj divan emotivni spoj.

Ljubav između Vas je u svakom slučaju veoma jaka. Lav je znak koji ume da voli svog partnera. Ako pravilno usmerite energije jedno drugom možete biti velika podrška i pomoć. Iznenađenja koja jedno drugom priređujete u ovoj vezi su zaista fantastična i oboje ćete uživati u tome. Jedan Lav jer mu je drugi ukazao priznanje a drugi jer je uspeo da zadivi svog partnera.

Seksualna kompatibilnost je u ovoj vezi veoma naglašena. Energije i strast koju oboje posedujete učiniće Vaš seksualni život veoma kvalitetnim. Vi jednostavno znate šta je ono što je Vašem partneru potrebno i šta mu najviše prija pa ćete oboje u seksu doživeti potpuno zadovoljstvo. Nikada Vam neće biti dosadno i uvek ćete nastojati da u svoj svakodnevni ali i seksualni život unosite novine. Vama čak ni seks na javnom mestu neće biti stran, a hvalisanje kako ste proveli predivnu burnu noć biće neizbežno kada se nađete sa svojim prijateljima što će posebno biti karakteristično za muškarca Lava. Uživajte u ovom divnom i strastvenom ljubavnom spoju.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Lav sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže