Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U OVNU

Venera u Ovnu traži ljubavne izazove i uživa da se takmiči u ljubavi. Ovi ljudi su u ljubavi direktni, i nekomplikovani, ali zato su impulsivni i strastveni idealisti.

VENERA U OVNUPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U OVNU je samostalna, energična i nezavisna žena. Ona nije krhka, ni nežna žena, već pomalo samovoljna, neukrotiva i prkosna. Borbena je i hrabro se suočava sa problemima u životu. Nije sramežljiva, ona muškarce izaziva i u stanju je da sama priđe muškarcu, čak može biti nasrtljiva i „juriti“ momke. Nije zavisna od muškaraca i ne prihvata tradicionalnu ulogu žene u porodici, niti se pokorava muškarcu. Sebična je i drži do svog izgleda. Mora biti prva i najbolja. Povremeno ima izlive besa i zna biti gruba. To je „žena ratnica“, koja traži jakog muškarca, koji joj može parirati. “Skuplja trofeje“muškaraca.

RETROGRADNA VENERA U OVNU je zatvorena, stidljiva žena i nesamopouzdana žena. Ona vodi računa šta drugi o njoj misle. Ako je loše aspektovana onda je to arogantna, narcisoidna i sebična žena.

MUŠAKARAC SA VENEROM U OVNU voli izazov i uzbuđenja. Ne voli da ga partnerka gnjavi i neprestano mu telefonira. Osećanja izražava otvoreno. Ako mu se neka žena dopadne direktno joj da do znanja. Lako se zaljubi, a još brže odljubi, čim prođe izazov osvajanja. Žena ga prvo privuče fizičkim igledom. Flertuje i brzo sklapa nove veze sa puno strasti koje kratko traju. Uzbuđuju ga žene koje se bave sportom ili nose uniformu na poslu. U glavi mu je uvek žena i to mlađa. Ne podnosi žene koje sede u kući i štrikaju, jer ga može ga zadržati samo dinamična žena.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U OVNU? Ofarbajte kosu u crveno ili riđe. Nosite kratku kosu ili ako već ne želite da se šišate nosite šnale u kosi ili rep. Izazovno i erotično se obucite, ako to nije vaš stil onda obucite se sportski. Voli vitke žene. Nosite upadljive patike umesto štikli. Ponašajte se kao nezavisna žena da nema osećaj da ga „lovite“. Pričajte o sportu to će ga oboriti s nogu. Ne glumite nežnu dušicu zaljubljenog pogleda, već se ponašajte kao nezavisna žena direktnog pogleda i govora. Vaša grubost za njega je izazov da vas ukroti. Nemojte biti ponizni.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: ovan venera horoskop horoskopski znak venera u ovnu ljubavni horoskop