Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Šta boravak Jupitera u Vagi donosi svakom znaku Zodijaka? Ko će pronaći novu ljubav a ko poslovno ostvarenje? Da li Jupiter svima donosi sreću?

Onog trenutka kada Jupiter konačno napravi taj odlučujući korak i napusti poslednji stepen Device 9. septembra a oberučke zagrli prvi stepen Vage, poprimiće jednu potpuno drugu energiju, neku novu dimenziju i svima nama doneti nešto novo...

Šta boravak Jupitera u Vagi donosi svakom znaku Zodijaka? Ko će pronaći novu ljubav a ko poslovno ostvarenje? Da li Jupiter svima donosi sreću?Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Šta li nam to Jupiter donosi?

Možda novu ljubav, možda novi posao, nekome će možda iz korena promeniti život. Sam prelazak iz Device u Vagu učiniće da se sfera pozitivnog uticaja Jupitera menja za sve znakove Zodijaka. Vrlo jednostavno, menjajući znak, on menja i kuću prirodnog horoskopa a time i sferu života u kojoj će nas narednih godinu dana pratiti sreća. Ipak, deluje li Jupiter u svakoj kući isključivo optimizmom? Da li će svaki znak imati prilike da iskusi sve blagodeti koje on donosi? Pronađite svoj znak u sledećem tekstu i saznajte šta Vam to Jupiter u Vagi sprema u narednih godinu dana!

Ovan

Ulaskom u sazvežđe Vage, Jupiter će aktivirati Vaše 7. polje horoskopa. Pred Vama je godišnji period kada će u prvom planu biti partnerski odnosi kako emotivni, bračni tako i oni poslovni. Ovo je definitvno period kada treba da se posvetite drugim ljudima, da se pojavljujete u javnosti, da sklapate nova poznanstva jer upravo neka od tih poznanstva mogu doneti pozitivne promene u Vaš život, poslovni ili ljubavni, zavisi od Vaših afiniteta i ambicija. Ipak, moramo uzeti u obzir i onu drugu stranu ovog uticaja. Ako ste u braku ili vezi u jednom trenutku možete poželeti nešto više, u najgorem slučaju nešto bolje. Jupiter nije realan, on stalno želi još. A ako iz bilo kog razloga Vaš brak ne funkcioniše najbolje Jupiter će poželeti to da promeni. Pitanje je u kom pravcu... on vrlo lako može doneti nove osobe u Vaš život i staviti Vas pred veliko iskušenje. Da se razumemo, ponekad to može biti dobro rešenje, posebno ako ja Vaše nezadovoljstvo sve veće i veće...ako se mučite u ovom odnosu, ako pati i Vaš partner. Rastanak može biti bolan proces, ali ono što sledi može doneti veliko olakšanje. Zato treba biti pametan i na najbolji mogući način iskoristi uticaj Jupitera u ovoj kući horoskopa. Sa druge strane, mnogo pripadnici ovog znaka upravo će se u narednih godinu dana odlučiti da stanu na "ludi kamen", neki upoznati osobu i započeti odnos čiji putevi vode ka braku.

Bik

Dragi Bikovi, evo Jupitere u Vašoj 6. kući horoskopa. Činjenica je da Jupiter nema neki preterano jak uticaj u ovoj kući ali bez brige...Jupiter je Jupiter, samo treba znati kako ga na najbolji način iskoristiti. Poznato je da Jupiter donosi ekspanziju, širenje, pojačava sve ono što dotakne a 6. kuća, pored ostalog, jeste i kuća zdravlja. Ovde se javlja opasnost, posebno ako kod Vas postoji neki zdravstveni problem, jer ga Jupiter, koliko god to zvučalo čudno, može dodatno pojačati. Samo prisustvo Jupitera donosi osećaj opuštanja, ležernosti pa se može dogoditi da jednostavno zapostavite problem koji imate. Ključ rešenja jeste odgovornost i tako energiju Jupiter usmeriti ne rešavanje zdravstvenog problema a ne na pogoršanje i ekspanziju istog. Ovo je i kuća poslovnih aktivnosti pa eto prilike da se ovde dogode neke značajnije promene. U narednih godinu dana imaćete dobre poslovne prilike kao i prilike da nešto menjate, počnete nešto novo. Oslobodite se svog tradicionalnog stava, nemojte biti statični i tako usmerite ovu energiju u pravcu koji će doneti ispunjenje i zadovoljstvo kroz poslovni aspekt Vašeg života.

Blizanci

Kuc...kuc... Jupiter kuca na vrata Vašeg 5. polja, polja ljubavi. Želite li da mu otvorite? Mislim da bi svako poželeo prisustvo ove ekspanzivne planete upravo u ovom polju horoskopa. Narednih godinu pratiće Vas sreća. Jupiter se lepo oseća u ovoj kući i ume baš mnogo da podari dok je ovde. Pre svega u ljubavi. Ako ste sami ovo je period koji će doneti mnogo ljubavnih prilika u Vaš život i zaista su veliki izgledi da jedna od tih prilika ispuni Vaša emotivna očekivanja. Vreme ja da uživate u ljubavi, strasti i seksu. Ako ste u vezi ovo može biti period kada će Vaš odnos doživeti ekspanziju, kada ćete imati mnogo divnih trenutaka sa voljenom osobom, kada možete pričati o deci pa čak i zatrudneti. Sa druge strane, ranjena veza, veza koja traje iz navike, teška veza, sada može biti prekinuta. Zašto? Jupiter želi najbolje za Vas...i on ne želi da se mučite. Zato je vreme da razmislite da li je ovaj odnos ono što Vas ispunjava, da li je to ono što Vi želite. Nova prilika je na pragu... Generalno ovo je i period sreće, dobre zabave, mnogo druženja. Igra ne sreću? Hm... DA!

Rak

Jupiter u polju doma i porodice. Sfera života koja Vam veoma znači. Prema tome, pred Vama je jedan lep period kada možete ispuniti mnoge svoje želje, ambicije, unutrašnje i emotivne potrebe. Mir i harmonija u porodici što je za Vas od ključnog značaja. Energija koje je prisutna pozitivno će uticati na sve članove Vaše porodice, očekujte poboljšanje zdravstvene situacije Vaših najmilijih. Ovo je godišnji period koji je veoma povoljan za rešavanje svih stambenih i porodičnih pitanja, period kada se možete odlučiti da renovirate Vaš stan i to završite veoma uspešno. Ako je Vaš posao vezan za nekretnine eto uspeha! Neretko, Jupiter u ovoj kući donosi potrebu da se menja mesto prebivališta, potrebu da odete negde gde ćete pronaći nešto što Vam nedostaje. Možda drugi, bolji posao, možda srodnu dušu, možda novu kuću. I pored toga što ste poznati po tome da se teško odvajate od mesta gde su Vaši koreni...u narednih godinu dana mogu Vam biti otvorena i vrata inostranstva. Bračni parovi eto prilike za prinovu.

Lav

Ako ste rođeni u znaku Lava Jupiter 9. septembra ulazi u Vaše 3. polje horoskopa. Ovo je uticaj koji će najviše sreće doneti učenicima, studentima i svima Vama koji se na bilo koji način edukujete i usavršavate. U periodu pred Vama razmislite da upišete neki kurs, možda da učite neki strani jezik, da putujete jer će sve to doneti veoma pozitivne promene u Vaša život u periodu koji je pred Vama. Koncentracija ali i lepo raspoloženje je ono što će Vas pratiti pa eto prilike za novim prijateljstvima, novim ljudima koji će na neki način obeležiti Vaš život. Ako planirate kupovinu automobila godine pred Vama može biti i više nego povoljna za taj poduhvat. Ekspanziju i najviše sreće doživeće pripadnici ovog znaka koji se bave upravo edukacijom (moguć je napredak i veoma dobri rezultati) jer Jupiter je pored ostalog i intelekt, oni koji se bave pisanjem, trgovinom, administrativnim poslovima, putovanjima. Očekujte dobre odnose sa bližim rođacima, braćom i sestrama od kojih možete očekivati neku vrstu pomoći i bezuslovnu podršku.

Devica

Drage Device, pružite jedan veliki zagrljaj Jupiteru i ispratite ga kako to i dolikuje a istog trenutka dočekajte ga novim zagrljajem u Vašem 2. polju horoskopa. U godini iza Vas imali ste mogućnost izbora, ključni su bili Vaši afiniteti, Vaše ambicije, Vaša lična akcija. Izbora je bilo mnogo i nadam se da ste bar nešto od toga ostvarili. Sada je energija usmerena na jednu sferu Vašeg života. Ni manje ni više - polje finansija! Prilika je pred Vama i treba je iskoristiti. Ovo je godišnji period koji će Vam pružiti mogućnost da dođete do određenih finansijskih sredstava, da poboljšate Vaše materijalno stanje a ako imate potrebe ovo je povoljan period i za kredit, finansijske transakcije, pozajmice, ulaganje novca u nove poslovne projekte. U kojoj meri će Jupiter doneti ekspanziju u finansijsko smislu naravno zavisi i od Vas, a zavisi i od ostalih planetarnih konfiguracija u Vašem ličnom horoskopu. U svakom slučaju novca će biti dovoljno. Imaćete upravo kada Vam bude najpotrebniji. U mesecima pred Vama možete imati priliku da promenite ili proširite Vaš posao ili da se jednostavno zaposlite, ako ne radite. Sve te aktivnosti za sobom povlače i bolje finansijske prilike. Savet u ovom periodu je da pripazite na ishranu. Biće perioda kada ćete imati pojačanu potrebu za hranom, pa se može dogoditi da neki od Vas nabace koji kilogram više.

Vaga

Vage šta reći... sigurno ste ga nestrpljivo očekivali, i nadam se da ste sada spremni da ga primite u svoj dom. Jupiter će narednih godinu dana boraviti u Vašem znaku! Pre svega ovo je periodu optimizma, lepog raspoloženja, period prodorne i ekspanzivne energije. Pred Vama će biti mnogo novih prilika u raznim sferama Vašeg života. Na Vama je da odredite prioritete i usmerite se na ostvarenje istih. Posao, ljubav, novac, zdravlje...šta je ono što Vam je trenutno najpotrebnije? Jupiter će Vam to i doneti. Ono što je ključno i najvažnije da znate, jeste da Jupiter donosi osećaj zadovoljstva ali i lenjost. Nemojte dozvoliti da Vas obuzme takav osećaj, nemojte sedeti i čekati dok Jupiter polako korača kroz svaki stepen Vašeg znaka. Potrebna je neprestana akcija, sada je potrebno iskoristi svaku priliku koja Vam se pruža. Jupiter je kod Vas sada, narednih 12 meseci i ponovo ga možete očekivati za tačno 12 godina.

Škorpija

Škorpije, ulazak Jupitera u znak Vage i Vaše 12. polje horoskopa označava završetak jedne faze Vašeg života koja je trajala poslednjih 11 godina. Ovo nije period koji će doneti neku veliku ekspanziju u Vašem životu ali ćete svakako biti u prilici da analizirate sami sebe, da vidite gde ste, šta ste do sada uradili, šta je to što želite u narednom periodu da uradite i da za to naravno napravite jedan dobar i smislen plan. Ne zaboravite, Vi ste sledeći koji treba da dočeka Jupitera u svom znaku i to će biti period kada sve što sada želite i planirate vrlo lako možete i da ostvarite. Neki od Vas mogu se sada povući u neki svoj svet, otkriti neki duhovni aspekt u sebi i na taj način svoj život učiniti lepšim i mirnijim. Intuicija je na zavidnom nivou, stoga slušajte šta Vam govori Vaš unutrašnji glas. Ovo je godina kada imate svog ličnog "anđela čuvara" koji će Vas štiti od svih loših energija i opasnosti. Veliki uspeh mogu imati pripadnici ovog znaka koji žele da promene mesto boravka, tačnije oni koji žele da odu negde daleko, u neku daleku prekookeansku zemlju. Jupiter kroz 12. Kuću donosi uspeh upravo kroz daleka putovanja.

Strelac

Strelčevi, dočekujete Jupitera u 11. kući Vašeg horoskopa. Ovo je polje gde Jupiter može baš MNOGO doneti. Period kada konačno možete da uberete plodove svog rada, sve ono što ste uložili, radili u godini iza Vas sada će biti plaćeno. Period sreće, zaista lepih prilika koje morate iskoristiti. Novi ljudi se pojavljuju u Vašem životu i pored prijateljstva koje Vam pružaju tu su i nove poslovne pa i ljubavne prilike. U narednih godinu dana treba da se reflektujete u javnosti, da se uključite u neku organizaciju, grupu možda politički stranku i tu možete ostvariti zaista zavidne rezultate. I pored toga što 11. kuća nema mnogo veze sa finansijama i tu će Vas pratiti sreća. Novac dolazi kada se tome najmanje nadate a izvestan je i uspeh kroz igre na sreću. Posvetite se drugim ljudima, mnogima ćete biti potrebni, mnogima možete pomoći samo time što ćete biti tu, a da ništa konkretno ne uradite. Vaš urođeni optimizam koji je malo posustao zbog Saturna u Vašem znaku polako se vraća a Vaše živote.

Jarac

Može li Jarac poželeti išta lepše od Jupitera u 10. kući horoskopa? Ovo je kuća karijere, društvenog priznanja, poslovnog uspeha... Možda snaga Jupitera nije toliko izražena u ovoj kući, možda njegov uticaj nije toliko upečatljiv ali povoljna energija je svakako tu. Zbog toga je potrebno pokazati maksimalnu spremnost za radom, bez oklevanja prihvatiti sve što ovaj periodu pruža i rezultat neće izostati. Poznajući Vašu prirodu ličnosti, siguran sam da Vam rad i upornost neće predstavljati problem. Vreme ja da se popnete bar jedan stepenik više na lestvici Vaše karijere i Vašeg društvenog uticaja. Ovo je generalno period dobrih odnosa sa nadređenima, sa ocem i sa svim drugim autoritetima u Vašem životu koji Vam sada mogu mnogo pomoći. Ako Vaš lični horoskop to dozvoljava ovo je godina kada i sami, zahvaljujući sopstvenom radi i podršci koju imate, možete dospeti na određenu rukovodeću funkciju.

Vodolija

Narednih godinu dana Jupiter će boraviti u Vašoj 9. kući. Vreme ja da proširite svoje vidike, da upoznate nove ljude, neke druge kulture i običaje. Godina koja je idealna za putovanja, za ostvarenje na polju inostranstva, sklapanje dogovora kao i početak neke saradnje sa strancima ili inostranim firmama. Ako se spremate da upišete fakultet ovo je prava prilika za Vas. Ako već studirate imajte na umu da je sreća na Vašoj strani. Koncentracija Vam je dobra, možete brzo i lako da svladate svako gradivo a i ako se desi da na neki ispit odete manje spremni možete imati sreću da dobijete baš ona pitanja na koja znate odgovor. To naravno ne znači da treba da se opuštate...naprotiv. U svakom slučaju optimizam je ono što će Vas neprestano pratiti u narednih godinu dana. Nemojte se iznenaditi ako Vam potpuni stranac, neko koga ste možda tek upoznali ponudi neku saradnju ili pomoć. Uspeh dolazi upravo kroz strance i inostranstvo.

Ribe

Drage Ribe, sigurno se pitate šta je to Vama namenio Jupiter, u koju je to kuću Vašeg prirodnog horoskopa naumio da uđe. U pitanju je kuća novca i seksa! Kada je u pitanju novac radi se o novcu drugih ljudi, ne onom koji je Vaš, ne onom koji ste sami sopstvenim radom zaradili već o novcu koji sticajem okolnosti dolazi u Vaše ruke. Ovo je posebno naglašeno ako u Vašem ličnom horoskopu postoje aspekti za nasledstvo što upravo može biti aktivirano ovim tranzitom Jupitera. Takođe, povoljan period za kredite, novčane transakcije što će se kroz promišljene i pametne poteze sigurno isplatiti u periodu koji je pred Vama. Sa druge strane, posvetite se svom unutrašnjem životu, uspeh i sreća kroz ezoteriju bilo da se bavite njome ili koristite usluge iste. Ovo je period kada će biti pojačani Vaši seksualni afiniteti i u toj sferi možete imati dosta novih iskustva, doživeti neku potpuno novu dimenziju seksualnog života. Ako postoji potreba za bilo kakvom hirurškom intervencijom period pred Vama može biti dobar da to konačno završite i skinete još jedan teret sa svojih leđa.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavljen: 2017-02-24

pregleda:

ključne reči: jupiter sreća ekpanzija kuće horoskopa znak vaga