Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Vodolija i Strelac u ljubavi

Ovo je jedna interesantna pozitivna i skladna kombinacija.

Vodolija i Strelac u ljubaviPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Naravno, u astroloskim krugovima se preporucuje sa velikim simpatijama i istovremeno je mnogi svrstavaju na top-listu. Znaci, od Vas se ocekuje veliki uspeh u poslovnoj saradnji i veliki sklad u prijateljskoj, emotivnoj ili ljubavnoj vezi.

U tom smislu, nesto vise obecava kombinacija izmedju zene Vodolije i muskarca Strelca, mada moze i obrnuta kombinacija, izmedju zene Strelca i muskarca Vodolije, ali u tom slucaju mora da postoji veliki napor da bi se ocuvala veza.

Osobine koje svakako uticu na Vasu zajednicku srecu i koje ulepsavaju Vas zajednicki zivot su ogromno razumevanje, sklad, jasno dopunjavanje i slicni stavovi o zivotu, ljubavi i o nekim zivotnim vrednostima.

Ipak, ne treba zaboraviti da postoje i osobine koje narusavaju Vas sklad, a one se javljaju u trenutku kada Strelac postane impulsivan, netaktican, iskljuciv i neumeren. Sa druge strane, Vodolija na sebi svojstven nacin ume da iritira Strelca ili da ga izaziva svojim neobicnim interesovanjima, svojim cestim i nerazumnim odsustvovanjem, a narocito svojom potrebom za isticanjem ili time sto ne pokazuje potpunu privrzenost prema partneru.

Na kraju, naglasavamo da Vasa kombinacija obecava kontinuitet i da se od Vas ocekuje veliki uspeh, bez obzira da li je rec o poslovnoj saradnji, o prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.

http://www.astrolook.com/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-10-26

pregleda:

ključne reči: vodolija strelac ljubavni horoskop