Kuća Braka Sedma Kuća

Toliko tražena tema i ponavljano pitanje , pitanje braka

Kuća koja opisuje polje braka u Vašoj natalnoj Karti je sedma kuća . Naravno uspeh braka ne zavisi samo od znaka u kome se nalazi sedma kuća . Jako je Važna postavka Planete kojom vlada sedma kuća zatim postavka Sunca , Meseca , Venere ostalih tela koji će u zavisnosti da li je muški ili ženski Horoskop i markantnih Planetarnih pozicija opisati situaciju.

Ipak ako imate Vašu Natalnu kartu a nemate znanja iz Astrologije možete samo posmatranjem znaka sedme kuće zadovoljiti Vašu radoznalost .

Znak Ovna na vrhu sedme kuće obično opisuje raniji brak ,impulsivnog , strastvenog dominantnog partnera. Brak je pun strasti ako ima loših aspekata sve se dešava naglo pa i razvod.

Znak Bika daje stabilniji Brak u koji ulazite iz ljubavi .Kasnije se lako odnos pretvori u ekonomske intrese. Partneru su dom i porodica vrlo važni , bračni status i sigurnotst tako teže dolazi do razvoda čak i kad brak ne funkcioniše.

Znak Blizanaca na vrhu sedme kuće pre svega govori o lakoj i nestabilnoj ranijoj odluci o ulasku u brak . To je najčešće znak da imate dva braka . Laka komunikacija i lagana atmosfera u braku.

Znak Raka opisuje da je Vaš partner vaspitan tako da mu je porodica jako važna i da svoje ciljeve može zameniti porodičnim . Obično je to emotivac promenljivog raspoloženja a ima težnju za mirnim životom. Dosta promena u braku često rastava pa pomirenje.

Znak Lava će omogućiti da ranije uđete u brak , partner moćan sa dobrim društvenim položajerm.Nešto stariji obično uspešnija osoba od vlasnika Horoskopa. Teatralan i u centru pažnje.

Znak Device na vrhu sedme kuće opisuje često intelektualnog partnera , pomalo sitničavog . To je povučena melanholična osoba koja je sklona sticanju ali često dosadna bez inicijative i strasti.

Znak Vage je prirodna postavka za kuću braka . Uglađen , fin partner , lepe spoljašnosti i finih manira . Uopšte esteta .Obično skladan raniji brak ali konačnu situaciju opisuje Venera i njen položaj.

Znak Škorpije govori da se u brak ulazi iz velike strasti a gde je strast tu je i ljubomora , svađe prekori , burna dešavanja a često i razvod. Partner je intezivna teška priroda .To je takođe i znak udovištva.

Znak Strelca daje puno slobode u braku .Partner izrazito duhovna osoba , filosofski nastrojena ,tolerantna , može biti obrazovan puno putovati imati vezu sa inostranstvom ili biti stranac . Često više brakova.

Znak Jarca ulazak u brak kasno ili kasnije .Bolje ako je partner stariji , brak više po razumu i sigurnosti nego iz strasti .Često su to hladniji emotivni odnosi ali zbog tradicije i sigurnosti brak kao dobar ugovor traje.

Znak Vodolije u sedmoj kući najčešće ukazuje da je bračni partner već razvedena osoba , to je brak koji će samo u slobodi postojati. Može da traje kao ekstravagantan , neobičan , potrebni tolerancija i prijateljstvo da brak opstane.

Znak Riba u sedmoj kući je znak da partnera ne sagledavate realno . U braku su odnosi nejasni i ima tajnih dešavanja , obmana . Ili je to vrlo produhovljen , human partner ,umetnička priroda više od jednog braka .Podeli na Facebook-u

objavljen: 2013-09-17

pregleda:

Slavica

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorica

Life Coaching, Astrologija

0901-888-888

Dragan Bura

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Zorka

Astrologija, Numerologija, Tarot

0901-888-888

Nataša

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Sladjana

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Ivona

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Živko

Astrologija

0901-888-888

Tatjana

Astrologija, Numerologija

0901-888-888

Mirjana

Astrologija

0901-888-888