Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U BIKU

Bik je veoma tradicionalan i konzervativan znak , i potrebno im je da veza bude čvrsta i stabilna. Pitanje vernosti shvata veoma ozbiljno.

VENERA U BIKUPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U BIKU je žena hedonista, koja uživa u hrani, piću I zadovoljstvima. Ona daje prednost kvalitetu nad kvantitetom. Jako su joj važne materijalne stvari. Ceni luksuz i lepe stvari, a voli prirodu .To je lepa žena sa oblinama, velikih očiju, senzualnih usana i kovrdžave kose. Emotivna je, zavodljiva, stabilna i postojana. Voli slatkiše pa se lako ugoji. Traži imućnog partnera. Putena je, senzualna i ima lični magnetizam. Ona voli muziku i umetnost. Često ima lep i dubok glas i lepo peva. Nosi lep nakit i kvalitetnu odeću. Ona veruje u ljubav. Kad voli daje se u potpunosti. Svesna svoje vrednosti. Ona je umiljata i slatka, ne može joj niko odoleti. Kuvanje joj ide od ruke, ali je pomalo lenja. Ona se bavi ekonomijom, radi u banci, umetnica je, pevačica ili radi u cvećari i prodavnici.

RETROGRADNA VENERA U BIKU ima neutaživu potrebu za ljubavlju, pa ma koliko bila voljena osjeća da nije dovoljno. U mladosti je stidljiva, a u starosti je povučena u sebe. Život provede verujući u nepostojeće i neostvarive veze. Očekivanja od suprotnog pola su nerealna. Želi privući druge, ali ih se istovremeno plaši. Ako je loše aspektovana materijalista je.

MUŠKARAC SA VENEROM U BIKU je čulan i dobar ljubavnik. Teži stabilnoj vezi, a seks mu je veoma važan. Osećaje izražava fizički: dodirom i poljupcima, a ljubav ne izjavljuje već je pokazuje poklonima. Važan mu je fizički izgled žene i ona mora biti lepa. Ljubomoran je i posesivan u ljubavi. Postojanih je osjećanja. Više voli da privuče nego da „juri“ potencijalnog partnera. Privlače ga lepe i doterane žene.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U BIKU? Lepo se doterajte, naglasite usne da deluju senzualno i istaknite oči. Obucite kvalitetnu odeću i stavite lep nakit. Kosu ukovrdžajte i pustite je da slobodno pada. Ne izigravajte nezavisnu ženu, jer je on patrijarkhalan i konzervativan. Ponašajte se pasivno i budite umiljati. Sastanak je najbolje dogovoriti u restoranu, jer ga je uz hranu i piće najlakše osvojiti. Pričajte o umetnosti, muzici i ekonomiji.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: horoskopski znak bik venera ljubavni horoskop venera u biku