Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U BLIZANCIMA

Venera je u Blizancima blistava i otvorenog srca. Ovi ljudi su društveni , pametni, duhoviti i zabavno je imati ih u blizini.

VENERA U BLIZANCIMA  Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U BLIZANCIMA je devojka koja lako uspostavlja kontakte. Ona je jako komunikativna, duhovita, zabavna, puno se kreće i često putuje. Okretna je, vitka, živahna i neuhvatljiva. Lepih je manira, ali je nestalna. Nije rođena za domaćicu, jer više voli knjige od sudopere. To je žena koja traži aktivan društveni život. Ona u partneru traži osobine brata. Nestalna je, šarmantna i bezbrižna. Ona je manekenka, književnica, professor jezika, novinar, voditeljka, prevodilac, učiteljica ili vaspitačica.

RETROGRADNA VENERA U BLIZANCIMA: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više zasnovana u mislima nego na ličnim emocijama: Ona se priklanja idejama drugih. Važno joj je da zna šta drugi osećaju prema njoj. Često menja simpatije i antipatije. Ljubav je više u mislima.

MUŠKARAC SA VENEROM U BLIZANCIMA je površan u ljubavi i upušta se u paralelne veze. Lako ulazi u veze i menja partnerke. Nevino flertuje, teže se vezuje za nekoga. Pre traži inteligentnu ženu koja je duhovita i zabavna će i sa kojom može da razgovara nego privlačnu ženu. Komunikacija može biti osnov veze. Voli vitke devojke sa uskim strukom, mlađe i pametne žene. Razumom kontrolišu emocije. Ne voli da ga žena sputava i ispituje gde je bio i šta je radio, što se nije javio i sl. Vetropir je, u ljubavi je nepouzdan. Ljubav je više na riječima nego u srcu. Zavodi svakom reči, slatkorječiv, ne predaje se potpuno, osećanja mu se brzo menjaju. Dok vam se smeška analizira vas da uvidi vaše slabe tačke. Budite sigurni da će vas dobro proceniti.Teško ga je zadržati, jer ga je teško zainteresovati i održati mu pažnju. Nije diskretan kad su njegove ljubavi u pitanju. Voli da putuje.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U BLIZANCIMA?: Budi ljubazna, zabavna, flertuj s njim i uspostavi dobru komunikaciju. Pokaži mu da nisi samo lepa lutkica, već da imaš nešto i u glavi. Nemoj se „zalepiti“ za njega, jer će imati osećaj da se guši i pobećiće pre nego što shvati da si dovoljno inteligentna da ga pratiš na mentalnom nivou. Budi vesela, pričaj o književnosti i šali se. Pišite mu poruke ili ga zovite telefonom, njegova je ljubav mentalna . Obucite nešto usko i istknite struk, ali to nije obavezno on se ionako „pali“ na vaš mozak.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: horoskopski znak blizanci venera ljubavni horoskop venera u blizancima