Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U RAKU

Duboka emotivna povezanost, toplina i bliskost je ono čemu teže osobe sa Venerom u Raku. Rakovi se snažno vezuju za ljude, nežni su, romantični i posvećeni. Ipak, mogu pokazati veliku ljubomoru i pokušati da ograniče slobodu svom partneru.

VENERA U RAKUPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U RAKU je jako osetljiva i lako joj je povrediti osećanja. Nepredvidiva je, stidljiva je i nije pričljiva. Ceni domaću i finansijsku sigurnost, neguje porodicu i dom. Želi da joj se ljubav pokaže. Voli majku i porodicu. Zaštitnički se postavlja, a dom joj je svetinja. Više voli romantičnu večeru u kući nego u elitnom restoranu. Dobra je domaćica i dobro kuva. Ženstvena i jako voli svoju decu. Patrijarhalna je i ne zanima je puno karijera. Prema partneru se odnosi kao majka. Spremna je na odricanje zbog dece i porodice. Od muškarca traži zaštitu i osećaj sigurnosti. Ne zavodi, tiha je i puna razumevanja za muža i porodicu. Traži čoveka koji će biti dobar otac njenoj deci. Ljubav otvoreno nudi. Ima naklonost roditelja i stalno se vraća u prošlost. Ona je babica, negovateljica, kuvarica, domaćica, slikar ili radi sa nekretninama. Ako je Venera u Raku loše aspektovana ona je plačljiva, mrzovoljna, sentimentalna i nestabilnih emotivnih reakcija.

RETROGRADNA VENERA U RAKU ima edipov kompleks i venča se za partnera koji je podseća na roditelja suprotnog pola.

MUŠKARAC SA VENEROM U RAKU traži ženu koja je porodični tip i dobra kuvarica. Sviđaju mu se punije žene, krupnih i vlažnih očiju, sa lepim i većim grudima. Voli da je žena i u kući doterana. On je ženskaroš, boem i ima više veza. Traži majčinski tip žene i ženu koja liči na majku. Dugo se drži svojih ljubavi. Osećanja izražava nežno i zaštitnički. Ima tradicionalan pristup vezi. Nije mnogo strastan, to je više majčinska ljubav koja se izražava kroz brigu i ugađanje partnerki. Ima jako puno emocija, ako je povređen tada se povlači. I najmanja sitnica i nesporazum ga ranjava.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U RAKU? Na oči ne stavljate previše napadne šminke. Istaknite grudi i budite ženstveni, on ne voli muškobanjaste žene. Ne ponašajte se kao nezavisna žena bez predrasuda, jer je on tradicionalan. Budite nežni i osećajni, ali ne mojte biti brbljivi. Pričajte kako volite da kuvate, kako volite decu, da je majka svetinja i sl.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: horoskop rak znak rak horoskopski znaci astrologija venera venera u raku