Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U VAGI

Ovde se Venera nalazi u znaku kojim prirodno vlada, tako da su ljubaznost, blagost i šarm sastavni deo njihovog karaktera.

VENERA U VAGIPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

VENERA U VAGI je lepa žena sa umetničkim talentom. Ona je dama, kulturna i ima stila. Ima čisto srce i takt. Voli prefinjene stvari, lepu odeću i sama je jako elegantna. Ne voli vulgarnost, ni proste riječi. Izbjegava sukove i mrzi loš ukus. Ljubazna je, obzirna i jako je šarmantna. Koketna je zavodnica i opsjednuta je svojim izgledom.. Gotovo uvek slušaju muziku, posvećuju dosta pažnje svom izgledu i koži. Voli da se priča o njenoj lepoti. Lepa je, savršenog tena i skladno je građena. Društvena je i omiljena je u društvu. Uvek paze šta kome pričaju i nikada se gotovo ne raspravljaju. Spremna je na kompromis. U vezi traži drugarstvo i intelektualnu stimulaciju, jer joj sama senzualnost nije dovoljna. Na javnim mestima od muškarca zahtijeva uglađeno i pristojno ponašanje. Ona je pravnica, umjetnica, manekenka ili se bavi javnim poslovima i politikom.

RETROGRADNA VENERA U VAGI Ljubav je uzvišena. Nije sigurna šta želi. Nastoji zadovoljiti druge ili ne uspostavlja veze sa drugima. Sebična je i samopotvrđuje se kroz veze. Homoseksualne veze.

MUŠKARAC SA VENEROM U VAGI insistira na harmoniji u vezi i idealista je u ljubavi. Traži lepu ženu koja je prava dama odmerenog ponašanja. Od nje očekuje da otmena i prefinjena. U vezi mu je važna iskrenost i poverenje. Ljubav mu je jako važna, tako da je rietko bez partnerke. Spreman je na kompromis u ljubavi. Mrzi nekulturne i ružne žene. Poštuje brak. On nije posebno strastan i ljubav mu nije posebno neophodna da stupi u brak i često ljubav nalazi u braku. Ima potrebu za vezom zasnovanom na jednakosti i saradnji. Često se veze sklapaju na javnom mestu, koncertu ili izložbi. Voli koketne zavodnice.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA SA VENEROM U VAGI? Savršeno se našminkajte i obucite se elegantno. Frizura neka bude lepršava. Ponašajte se kao dama, budite prefinjeni i odmereni u ponašanju. Budite iskreni i ne „glumite“, jer će vas prozreti. Ne upadajte u rasprave sa njim i ne psujte. Pričajte o umjetnosti, izložbama, koncertima pa i poltici.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: TanjaZ

objavljen: 2019-10-02

pregleda:

ključne reči: venera vaga horoskop venera u vagi ljubavni horoskop