KAKO DA SE PARTNER PONOVO ZALJUBI U VAS: Evo 3 načina na koja možete povratiti izgubljene EMOCIJE! Ovako će se ljubav RASPLAMSATI!

KAKO DA SE PARTNER PONOVO ZALJUBI U VAS: Evo 3 načina na koja možete povratiti izgubljene EMOCIJE! Ovako će se ljubav RASPLAMSATI!

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osećaj koji prolazi i da posle prvih godinu dana veze ostaju ljubav i poštovanje.Međutim, u realnosti to baš i nije tako.

Štaviše, muškaraci se s vremenom još više zaljubljuju u svoju lepšu polovinu, ali, ipak bi trebalo da znate neke sitnice koje će vam pomoći da stara iskra ponovo "proradi".

1. Podsetite ga na lepe trenutke

Da bi vaša veza ostala na dobrom nivou sve vreme i da bi bilo više uspona nego padova, a svakako je prirodno da u jednom odnosu bude i jednog i drugog, veoma je važno da ne zaboravite šta je ono što vas je privuklo jedno drugom.

Upravo te kvalitete svog odnosa treba da negujete, kako biste opstali u konstantnom stanju zaljubljenosti, zagolicani leptirićima u stomaku.

2. Uradite zajedno nešto novo

Ukoliko uradite nešto potpuno novo, po prvi put zajedno, velike su šanse da će vas ovaj poduhvat zbližiti, probuditi avanturistički duh i pomoći vam da se prisetite ideja, poverenja i naklonosti koje ste gajili zajedno.

Jedan od najboljih načina za postizanje cilja jeste da ste zajedno uzbuđeni oko nečega što iščekujete, i upravo zbog ovoga je upuštanje u nešto novo uvek odlična ideja.

3. Iznenadite ga sa nečim što voli

Sve što ste saznali o svom partneru možete iskoristiti da mu popravite dan koji nije najsjajniji. Osmeh vašeg partnera je dragocen i neprocenjiv, a naročito kada ga izazovete baš vi.

Ukoliko na ovaj način poradite na vašem odnosu, vaš partner će se svakoga dana sve više zaljubiti u vas, jer će znati da ga slušate i da vam je stvarno stalo.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf

Podeli na Facebook-u