Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Oni su najveći daveži i smarači u horoskopu

Nedavno smo naišli na zanimljiv i provokativan tekst u kome je objavljena lista horoskopskih znakova koje su astrolozi proglasili najvećim smaračima u horoskopu. Pročitajte pa nam recite da li se slažete ili ne.

Oni su najveći daveži i smarači u horoskopuPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Svako od nas ima vrline i mane, i ponekad može da bude dosadan i naporan u društvu, ali ako je verovati astrolozima pet horoskopskih znakova ističu se kao najnaporniji.

Razgovor sa njima može da bude pravo mučenje, jer često ne znaju da se zaustave dok “ne isteraju svoje”, objavio je Telegraf.

Astrolozi tvrde da su pripadnici ovih 5 znakova najnaporniji ako uđete sa njima u verbalni klinč.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka nerviraju ljude jer su previše praktične. Često tlače saradnike i kolege da rade više nego što bi trebalo, a kad se sretnete sa njima budite spremni da slušate samo priče o poslu.

Teže savršenstvu, nikada im ništa nije dovoljno dobro i teraće vas da priznate da ste pogrešili dokle god vas „ne slome“.

Lav

Uvek žele da budu u centru pažnje i neće prestati da pričaju sve dok ne zadovoljite sve njihove potrebe, želje i očekivanja. Podrazumeva se da očekuju da im laskate.

Ako to ne uradite, „cediće“ vas dokle god ne izgovorite ono što svi Lavovi žele da čuju - da su najbolji, najlepši, najpametniji i, naravno, da su uvek u pravu.

Vaga

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku žele sve da dovedu u red, ali najčešće tako što će podeliti zaduženja i nadgledati da li su drugi uradili sve ono što su Vage zamislile.

Vage su nenadmašne u naređivanju i stalno traže „dlaku u jajetu“, što ljude u njihovom okruženju dovodi do ludila. Sklone su prebacivanju, pa ne bi bilo mudro da im se suprostavite, inače će vam zvocati dok sasvim ne poludite.

Škorpija

Ako će neko sakriti od vas informaciju, to je osoba rođena u ovom vodenom znaku. Škorpije su tajnovite i imaju tendenciju da nerviraju svoje sagovornike tako što će im reći istinu, ali samo do pola, kako bi lakše mogle da manipulišu.

Ukoliko se upustite u raspravu sa Škorpijama, računajte na to da ćete danima biti povređeni i utučeni, jer su osobe rođene u ovom verbalno vrlo okrutne i ne biraju reči kako bi izvređale druge ljude.

Strelac

Njihova najgora osobina je što ne znaju kada bi trebalo da prekinu. Strelčevi stalno žele da istražuju i da uživaju u novim pustolovinama, i u priči o tim avanturama znaju toliko da se zanesu da neće ni primetiti da ste prestali da ih slušate.

Ali, ako ste mislili da će vam to proći "ispod radara", varate se - prvom prilikom Strelac će vas "propitati" da li se sećate kad vam je ispričao nešto što niste ni registrovali da je izgovorio. Kad shvati da ga niste pažljivo slušali, silno će se uvrediti, ali vam to neće otvoreno pokazati - patiće u sebi.

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Admin

objavljen: 2020-12-14

pregleda:

ključne reči: horoskop smaraci u horoskopu davezi u horoskopu