• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vodolija i Lav. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Lav.

Proverite kako se slazu Vodolija i Lav. Uporedni horoskop Vodolija Lav. Ljubavni horoskop Vodolija Lav.

Vodolija
Vodolija
Lav
Lav

Kompatibilnost u ovoj ljubavnoj vezi je svakako prisutna. Radi se o dva spoju vatre i vazduha pa je prema tome međusobno slaganje i dopunjavanje veoma naglašeno. Oboje cenite i volite slobodu, avanture i izazove. Vodolija će u ovu vezu uneti mnogo zabave i druženja što će Lavu veoma prijati i pružiti mu mogućnost da se istakne u novim situacijama i među novim ljudima. Oboje imate veliki broj prijatelja i Vama nikada neće biti dosadno. Sukob i nesporazum može nastati ako Lav pokuša da bude previše dominantan pri čemu se Vodolija može osećati manje vrednom dok Lavu smeta to što Vodolija ponekad ne uma na pravi način da pokaže svoje emocije. Veoma je važno da često otvoreno razgovarate bez ikakvog ustručavanja jer oboje možete jedno drugo razumeti a zdrava komunikacija će Vam u tome znatno pomoći. Originalne ideje su ono što prati Vodoliju ali ona nema uvek dovoljno hrabrosti ili joj nedostaje motivacija da ih sprovede u delu pri čemu joj može pomoći Lav koji je veoma ambiciozan i željan akcije. Lav će veoma ceniti sve ideje svojeg partnera, dok će Vodolija u Lavu videti podsticaj i energiju koja njoj ponekad nedostaje. Ovo može biti idealna kombinacija i kada je poslovni aspekt u pitanju. Slaganje je ovde veoma prisutno i zajedničkim snagama uz vizionarske i intelektualne sposobnosti Vodolije i entuzijazam i ambicije Lava možete sebi obezbediti lepu i sigurnu zajedničku budućnost. Emocije se ovde neće ispoljavati na klasičan način već ćete ljubavne potrebe zadovoljiti na jedan drugi način koji će i Lavu i Vodoliji veoma prijati. Naime, oboje možete jedno drugom neprestano davati priznanje za Vaše uspehe što će hraniti ego i jednog i drugog znaka i time stvarati dublju povezanost sa Vašim partnerom. Oboje volite kada dobijete pohvale a ništa lepše od toga kada Vam priznanje uputi upravo Vaš partner. Naravno imaćete vi i mnogo lepih romantičnih trenutaka mada Vam više prija luda žurka u kojoj možete oboje da se opustite i uz igru, zabavu i piće razmenjujete ljubavne strasti. Svi u Vašoj okolini lako će primetiti jačinu Vaše ljubavi. Ako iz nekog razloga dođe problema u Vašoj vezi i ona postane nestabilnam, Vodolija može biti ta koja će prva odlučiti da ode. Zbog izražene potrebe za slobodom u takvim situacijama lako se upuštate u nove ljubavne avanture u kojima možda nema emocija ali pružaju nešto novo, novu mogućnost kojoj podsvesno oboje težite.

Komunikacija između Vas ključ je za rešavanje svih problema i jačanje ove emotivne veze. Nemojte lako odustajati i razmišljati o novim mogućnostima kada dođe do ozbiljnijeg problema već se usredsredite na svog partnera i pokušajte razumnim razgovorom da rešite problem jer Vaše energije to dozvoljavaju. Lav uvek treba da prihvati ideje koje Vodolija unosi u ovaj spoj a Vodolija Lavu treba da prepusti ulogu vođe. Kada to prihvatite Vaše slaganje će biti ne veoma zavidnom nivou.

Seksualna privlačnost je veoma naglašena. Vaše želje u seksu su veoma slične i zbog toga veoma lako možete da razumete potrebe Vašeg partnera. Neobična mesta, neobičan način, čudno vreme... sve će to obeležiti Vaš seksualni život i učiniti ga veoma uzbudljivim i intenzivnim. Kada poželite jedno drugo nećete birati ni vreme ni mesto. Još izraženije slaganje je kada je žena Lav a muškarac Vodolija. U ovoj kombinaciji prisutna je velika količina strasti i veoma je izraženo emotivno razumevanje i slaganje. Kada je ona Vodolija a on Lav, žena Vodolija nikako ne sme zaboraviti da svom partneru nakon seksualnog čina kaže kako je bio fantastičan. Time će njihov sledeći odnos biti još bolji i kvalitetniji jer će Lav još više ceniti svoju partnerku i želeti da joj pruži još mnogo nezaboravnih trenutaka. Lav će biti oduševljen kreativnošću koju njegova partnerka pokazuje u ovoj sferi njihovog zajedničkog života.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže