• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Vodolija i Ovan. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Ovan.

Proverite kako se slazu Vodolija i Ovan. Uporedni horoskop Vodolija Ovan. Ljubavni horoskop Vodolija Ovan.

Vodolija
Vodolija
Ovan
Ovan

Ljubavna kombinacija izmedu Ovna i Vodolije možda nije idealna ali svakako uz dodatne napore može biti uspešna, posebno ako licni i uporedni horoskop ova dva znaka to dozvoljava. Avanturisticki i otvoreni duh oba znaka svakako ce ih privuci i probuditi njihovo medusobno interesovanje. Vodolija više od svega voli i ceni slobodu, a Ovan je taj koji joj to može pružiti u emotivnoj vezi. To zapravo najviše i odgovara Vodoliji pa se stoga ona može dugo zadržati pored svog Ovna. Kako sve ima granice tako ce i Ovan nakon izvesnog vremena postaviti granice slobodi što može biti povod za ljubavni okršaj ova dva zodijacka znaka. Vodolija može dati Ovnu dodatni podsticaj jer ce biti spremna da ga podrži u njegovim poduhvatima dok ce Ovan vešto iskoristiti inteligenciju koju poseduje Vodolija. Vodolije su cesto neobicne, individualne sa jakom potrebom da se razlikuju od drugih, kao i veoma nepredvidive što ce kod Ovna izazvati zbunjenost posebno kada se Vodolija zatvori u sebe, cemu je povremeno sklona. Inovativne ideje Vodolije svakako ce odgovarati Ovnu koji nece oklevati da ih sprovede u delo a Vodoliji ce odgovarati Ovnova inicijativa po tom pitanju.

Iako postoje izvesne razlike u Vašem karakteru kao i shvatanju važnih životnih pitanja Vi možete zajedno uspešno da funkcionišete. Potrebno je da prihvatite razlike koje su prisutne kod Vas ali isto tako da ne zaboravite da ste ipak u ljubavnoj vezi, jer prevelika sloboda koju oboje imate može Vas polako i neprimetno udaljavati. Vodolija cesto ima jake vizije kao i potrebu da se buni i bori protiv nacela za koja smatra da su neispravna ili štetna za široke narodne mase, a energija Ovna i njegovog vladara Marsa sa izraženom strašcu može joj mnogo pomoci u toj njenoj borbi i dati joj dodatni podsticaj. Za Ovna ovo predstavlja priliku da se ispolji u javnosti i pokaže svoj borbeni duh za šta može dobiti priznanje koje mu toliko znaci. Ovo je zapravo konstruktivan nacin korišcenja medusobnih energija gde oboje mogu naci zadovoljstvo i na taj nacin svoju vezu uciniti kvalitetnijom i dugotrajnom. Sve dok ne postignete tu ravnotežu Vaša veza nece biti stabilna. Vodolija je ta koja ce odluciti da se neko spase a Ovan taj koji ce krenuti u akciju spasavanja i na taj nacin postati heroj. Ovde je Ovan konstruktivno prepustio Vodoliji ulogu odlucivanja ali je isto tako tu odluku adekvatno iskoristio kako bi zadovoljio i svoje potrebe. To je upravo konstruktivno korišcenje medusobnih energija.

Savet upravo i jeste to da naucite da jedno drugom prepuštate ulogu vode u ljubavnoj vezi. Ovan jeste taj koji želi biti dominantan ali ako shvati da Vodolija takode može biti veoma uspešna u tome, može obezbediti mnogo bolji zajednicki život i kvalitetniju vezu. Pitanje slobode ja takode nešto na cemu morate oboje poraditi. Koristite svoju slobodu ali nemojte zaboraviti da ste ipak u emotivnoj vezi.

Što se tice seksualnog života Ovna i Vodolije ovde slaganje nije posebno izraženo iz razloga što Ovan ima mnogo vecu seksualnu energiju i potrebu nego što je to slucaj kod Vodolije. Na ovome se mora dobro poraditi i pronaci kompromis kako u nedostatku seksa ne bi došlo do avantura sa strane koje mogu ugroziti Vašu vezu.

Ako je žena Vodolija a muškarac Ovan njemu ce se veoma svideti što je ona sklona eksperimentisanju u krevetu i to ce pojacati njegove strasti pa cak i ako se to ne dešava cesto. Avanturisticki duh koji posedujete oboje može pozitivno da utice na Vaš seksualni život ali se morate složiti oko jedne stvari a to je da je važniji kvalitet a ne kvantitet što ce Ovnu biti malo teže da shvati i prihvati. Generalno kompatibilnost izmedu Vas postoji a na Vam je koliko cete to zapravo iskoristiti i pružiti ljubavi i razumevanje jedno drugom.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min