• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vodolija i Vodolija. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Vodolija.

Proverite kako se slazu Vodolija i Vodolija. Uporedni horoskop Vodolija Vodolija. Ljubavni horoskop Vodolija Vodolija.

Vodolija
Vodolija
Vodolija
Vodolija

Kombinacija u kojoj se nađu dve Vodolije ima tu snagu i potencijal da menja čitav svet. Vodolija je najveći revolucionar u želju da menja sve što je tradicionalno i za šta smatram da je neispravno. Spoj dve takve energije stvara vezu koja je često neshvatljiva za mnoge ljude u Vašem okruženju. Jedno drugo veoma lako razumete, Vaša interesovanja kao i potrebe su veoma slične. Ipak, problem nastaje kada u nekim situacijama ne delite isto mišljenje. Teško da će bilo ko od Vas biti spreman na kompromis jer Vaš vladar Uran ne pravi kompromise. Ono što mu ne odgovara on iz temelja menja. Upravo iz tog razloga svađe i nesporazumi su veoma opasni za ljubavnu vezu u kojoj se nađu dve Vodolije. Jedno do Vas dvoje u bilo kom trenutku može jednostavno odlučiti da ode, bez da pokuša da reši problem i pronađe adekvatno rešenje. Sloboda je ono što će pratiti ovaj ljubavni spoj. Vi ne poznajete granice i često oboje u društvu odajete utisak kao da nemate stalnog partnera iako to nije slučaj. Ali Vi ste samo savremeni i način na koji gledate na život ali i ljubav znatno se razlikuje od ustaljenih normi i pravila. Veoma izražen društveni život često će Vas držati van kuće a ako nemate mnogo zajedničkih prijatelja postoji opasnost da veoma malo vremena provodite zajedno što može doprineti da se emocionalno sve više distancirate. Zbog toga oboje morate naučiti da organizujete svoj ljubavni život i jedno drugom pored zabavnih i ludo provedenih noći pružite malo bliskosti i emocija. Vi ste par koji priređuje zabave, organizuje žurke, okuplja ljude... Vaša snaga pokreće reforme i promene koje su potrebne čitavom čovečanstvu. Ni jedna emotivna veze neće biti slična Vašoj. Vaša veza je ispred Vašeg vremena, Vi ste uvek korak ispred drugih. Sloboda i liberalno shvatanje partnerstva i ljubavi za mnoge će biti neshvatljivo. Ako se posvetite istom projektu, u poslovnom smislu, Vi zaista možete mnogo toga postići. Kada se posvetite nekom cilju uporni ste i istrajni sve dok ga ne privedete kraju. Najgore što se može dogoditi u kombinaciji dve Vodolije jeste da se razilazite u nekim stavovima. Tada je veoma teško pronaći kompromis. Način na koji Vi funkcionišete u svakodnevnom životu zaista je u mnogo čemu različit od svih drugih kombinacija znakova.

Savet za ovu modernu ljubavnu kombinaciju jeste da ne zapostavljate jedno drugo, da u svoj ljubavni život uključite malo romantike i razmenu emocija kako bi sačuvali osećaj pripadnosti koji može nestati zbog velike potrebe za slobodom koja Vam je u velikoj meri i omogućena u ovoj emotivnoj vezi. Zajedno možete mnogo toga uraditi i postići, kako za sebe tako i za druge. Izbegavajte nesporazume jer ako su oni česti ova veza se veoma lako može prekinuti.

 

Seksualno slaganje između dve Vodolije je veoma dobro. Sve Vaše seksualne fantazije koje nisu nimalo skromne sada će dobiti priliku da se ostvare. Vi želite da probate sve ono čega se većina drugih znakova nikada ne bi ni setila. Otvoreni um i ideje učiniće da se oprobate u raznim seksualnim avanturama i kombinacija u čemu ćete veoma uživati. Mesto i vreme neće imati nikakvog značaja kada se probude Vaše strasti. Što je mesto neobičnije Vaša strast je veća. Koliko god intimnih trenutaka da imate monotonija Vas nikada neće obuzeti. Vaše strastvene noći nikada neće ličiti jedna na drugu. Ako iz bilo kog razloga dođe do neverstva postoje dobre šanse da se to izgladi bez većih posledica na Vašu zajedničku budućnost.

Ova emotivna kombinacija daje zaista uzbudljiv zajednički život gde nema mesta za dosadu i monotoniju. Ipak, ne zaboravite da imate partnera i pružite jedno drugom dovoljno pažnje i nežnosti. Na taj način uživaćete u ljubavi a istovremeno i toliko potrebnoj slobodi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže