• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Vodolija i Vaga. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Vaga.

Proverite kako se slazu Vodolija i Vaga. Uporedni horoskop Vodolija Vaga. Ljubavni horoskop Vodolija Vaga.

Vodolija
Vodolija
Vaga
Vaga

Evo jedne veoma uspešne ljubavne kombinacije. Vaga i Vodolija imaju slična interesovanja i njihova želja za slobodom i ispoljavanjem u javnom životu je veoma izražena. Zbog toga Vi lako pronalazite sklad i razumevanje. Mentalno se veoma brzo povezujete jer ste oboje veoma inteligentni i zbog toga imate mnogo zajedničkih tema ali i životnih ciljeva. Kada dođe do povezivanja na mentalnom nivou veoma brzo se povezujete i emocionalno. Ipak pokretač Vaše veze često je nešto drugo, a emocija se rađaju naknadno. Vodolija je veliki borac koji se često bori za određena prava a takve karakteristike ima i Vaga. Diplomatija Vage i borbenost Vodolije može dati veoma značajne rezultate na poslovnom planu, kako za Vaš lični uspeh, tako i za šire mase ljudi. Što se tiče samog emotivnog aspekta Vodolija mora malo više pažnje da posveti Vagi kojoj su ipak pored svih društvenih aktivnosti porodica i partnerstvo veoma važni. Neodlučnost Vage biće lako prevaziđena naglim i konkretnim odlukama Vodolije, koje će ona odmah i da sprovodi, tako da Vaga i da hoće, neće imati mnogo vremena da se premišlja i balansira. Vaga Vodoliji može pomoći da lakše razvije svoje diplomatske sposobnosti. Zabava, druženje i avanture obeležiće ovu ljubavnu vezi. Vaga mora biti spremna na mnogo radikalnije avanture i rizike za razliku kako je do sada funkcionisala. Istaknut intelektualni potencija učiniće da Vam gotov nikada ne bude dosadno. Teme u Vašem razgovoru će biti veoma raznolike a Vaše ideje i želje veoma napredne. Ako udružite snage Vi prosto možete menjati svet. Imate mnogo zajedničkih prijatelja za koje ćete uvek biti spremni sve da učinite i oni će prosto uživati u Vašem društvu. Humani ste i umete da razumete druge. Vodolija je veliki buntovnik i borac protiv određenih principa za koje smatra da nisu pošteni što će fascinirati sve oko nje a posebno njenog partnera Vagu. Vaga je tu da ipak ukaže na moć diplomatije i takta. Kada je nervozna Vodolija gubi taj osećaj i Vaga joj u takvim situacijama može biti od velike pomoći. Trenuci u kojima zajedno uživate mogu biti veoma raznoliki što će učiniti Vašu vezu dinamičnom i Vama gotovo nikada neće biti dosadno. Vi ćete uživati kako u romantičnoj večeri uz sveću tako isto i u najluđoj žurci. Često upravo Vi možete biti organizator jednog kvalitetnog provoda. Vodolija ipak mora da pripazi kako ne bi preterala u takvim aktivnostima. Vaga voli provod ali isto tako voli i porodični mir gde može da uživa u zagrljaju svog partnera gledajući ljubavni film ili slušajući muziku.

Vodolija u ovoj vezi mora naučiti da ne donosi nagle i sasvim neočekivane odluke, čemu je inače sklona, jer će Vagu to u trenutku zbuniti. Vaga ipak voli da razmisli o svemu, da nađe najbolje moguće rešenje i često je sumnjičava u svoju ali i odluku svog partnera. To je ponekad dobro jer Vodolija tako pomaže Vagi da bude odlučnija ali je ponekad ipak bolje malo razmotriti i druge mogućnosti. Komunikacija i zajednička interesovanja su ono na šta treba da se oslonite i na tim osnovama stvarate dobru i kvalitetnu ljubavnu vezu.

Seksualno slaganje je takođe veoma dobro. Vaga će veoma lako prihvatiti sve novine koje Vodolija unosi u Vaš seksualni život i to će dodatno da rasplamsava strast kod Vage. Kada je žena Vaga a muškarac Vodolija on vrlo dobro zna kako da zadovolji svoju partnerku i učini da mu se ona u potpunosti preda. Kada je ona Vodolija a on Vaga zadovoljstvo je takođe zagarantovano. Svaki seksualni čin, biće čin za sebe. Mnogo novih ideja i kreativnosti neprestano će se preplitati kroz ovu vezu i seks. Mesta za monotoniju nema. Uživajte u ovoj divnom avanturističkom spoju.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min