• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vodolija i Ribe. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Ribe.

Proverite kako se slazu Vodolija i Ribe. Uporedni horoskop Vodolija Ribe. Ljubavni horoskop Vodolija Ribe.

Vodolija
Vodolija
Ribe
Ribe

Ljubavna veza između Vodolije i Ribe nije okarakterisana kao uspešna i kompatibilna. Ova dva znaka su u suštini svog bića veoma različita i teško da mogu u potpunosti razumeti potrebe svog partnera. Vodolija je otvorena, inovativna vođena intelektualnim podsticajem, dok je Riba zatvorena, intuitivna i vođena emocionalnim potrebama. Pažnja i bliskost koja je Ribi potrebna u kombinaciji sa Vodolijom najverovatnije će izostati. Vodolija ima veoma aktivan društveni i socijalni život i Ribi će biti veoma teško da je u svemu tome isprati. Ono što je zajedničko za ova dva znaka jeste njihova potreba da pomognu drugima. Vodolija ima jasno određene ciljeve i intelektualno vrlo lako ume da prepozna kome je pomoć zaista potrebna dok Riba vođena emocijama i jakim saosećanjem pomaže svima, pa čak i onima koji to možda nisu zaslužili. Ako ipak uspete da se složiti oko zajedničkog cilja i udružite Vaše energije uspeh u toj sferi života može biti na zavidnom nivou. Riba se u ovoj emotivnoj vezi može osećati zapostavljeno jer će Vodolija mnogo vremena provoditi izvan kuće rešavajući važna socijalna pitanja ili se jednostavno provoditi i zabavljati sa svojim prijateljima. Riba će radije vreme provoditi u svom svetu mašte iščekujući pažnju i romantične trenutke sa svojim partnerom. U ovoj kombinaciji to će nažalost često izostati i nezadovoljstvo Ribe biće sve jače iz dana u dan. Vodolija može osećati teret kada Riba počne da ispoljava sve svoje emocionalne potrebe. Neki Vaši pogledi na svet su veoma slični ali suština Vašeg bića se veoma razlikuje. Zbog toga je potrebno da oboje uložite dovoljno napora kako bi sebi obezbedili uspešnu i kvalitetnu ljubavnu vezu. Nesporazumi se teško rešavaju iz razloga što Riba sve doživljava ne emocionalnom a Vodolija na mentalnom nivou. Vodolija će smatrati da je komunikacija dovoljna kako bi se rešio problem ali Riba neće uvek biti raspoložena za razgovor, a i kada bude, ulogu reči preuzeće emocije što Vodolija neće moći lako da razume i prihvati. U takvim trenucima Vodolija Ribi može delovati potpuno nezainteresovano. Kada veza postane nestabilna i ugrožena Vodolija se prepušta avanturama a Riba se povlači u svoj svet. U takvom raspoloženju oboje ste skloni neverstvu. Vodolija će to doživeti kao beznačajnu avanturu a Riba kao veliku tajnu koju mora čuvati. U poslovnom smislu, Vodolija može mnogo pomoći Ribi da lakše ostvari svoje zamisli i ideje. Riba će Vodoliji pokazati da poslovni i društveni uspeh može biti još kvalitetniji ako se u sve to uključe i emocije. Da bi emotivna veza opstala i bila kvalitetna oba znaka moraju biti spremna da prihvate potrebe svog partnera što će biti zaista veliki izazov za oboje.

Ako ste već zaljubili i započelo ovu nesvakidašnju ljubavnu vezu pružite jedno drugom najbolje od sebe. Ribe moraju prihvatiti da Vodolija ima veoma aktivan društveni život pri čemu joj je potrebna određena doza slobode u vezi. Vodolija mora shvatiti da pored sebe ima veoma romantičnog i saosećajnog partnera kome ja bar na kraju dana potrebno malo pažnje i nežnosti. Tako Vodolija može naučiti da lakše ispoljava emocije a Riba da se sa više hrabrosti uključi u društveni život i ostvarenje svojih poslovnih ambicija. Pravilna upotreba energije koju Vodolija pruža Ribi može pomoći da Riba svoju maštu konačno pretvori u stvarnost.

 

Seksualno slaganje može biti dobro ako Vodolija nauči da u intimni život unese malo romantike. Inovacije u seksu veoma prijaju Vodoliji a i Riba nema problem da ih prihvati i zbog toga će Vaš seksualni život biće veoma uzbudljiv. Ovo je sfera života gde će Vaša kompatibilnost biti najizraženija. Zaista morate biti spremni da učinite mnogo ustupaka pa čak i da menjate Vaše lične navike ako želite da gradite budućnost kroz ovu emotivnu vezu. Ako je Vaša ljubav prava i iskrena Vi ćete u tome svakako i uspeti.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže