• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-609-996

  cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-300-010

  cena poziva 2CHF/min

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-600-260

  cena 1.35eura/min

Slaganje znakova Vodolija i Rak. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Rak.

Proverite kako se slazu Vodolija i Rak. Uporedni horoskop Vodolija Rak. Ljubavni horoskop Vodolija Rak.

Vodolija
Vodolija
Rak
Rak

Spoj Raka i Vodolije u ljubavnoj vezi neće doneti baš mnogo zadovoljstva i uspeha. Naime, ovde se radi o dve potpuno suprotne prirode ličnosti gde je Rak povučen u sebe, posvećen više emocionalnim potrebama i više konzervativnom pristupu životu, dok je sa druge strane Vodolija veoma otvorenog uma, željna slobode i modernih shvatanja u neprestanom nastojanju da nešto promeni. Ove dve suprotnosti teško i da mogu privući ova dva znaka da se upuste u ljubavnu avanturu ali ako se to ipak dogodi oboje moraju biti svesni da ih čeka jedan zahtevan put u kome moraju učiniti mnogo ustupaka jedno prema drugome kako bi ovu vezu učinili kvalitetnom. Vodolija mora naučiti da poštuje potrebe i osećajnost Raka a Rak mora dozvoliti Vodoliji mnogo više slobode nego što je to navikao da radi u ljubavnim vezama. Kada se Rak zatvori u svoj oklop Vodolija neće imati mnogo strpljenja da preispituje šta se dešava sa njenim partnerom i šta mu je to potrebno a Rak će u tom slučaju da se oseća veoma usamljeno i biće nesiguran u ljubav Vodolije. Aktivan društveni život koji je karakterističan za Vodoliju teško će biti prihvatljiv za Raka a posebno sklonost Vodolije da flertuje i zabavlja se na razne načine. To će u Raku da budi jak osećaj ljubomore što će negativno uticati na ovaj odnos. Prema tome oboje morate da se potrudite kako bi omogućili uspešno funkcionisanje ako Vam je zaista stalo do ove ljubavne veze. Vodolija mora pokazati više saosećanja i prema svom partneru Raku a Rak više spremnosti da prihvati nove ideje i neobične ambicije Vodolije. Rak ima jake emocionalne potrebe, a kod njega je posebno razvijeno saosećanje i zaštitnički instinkt. To Vodoliji može da prija. S obzirom da Vodolija često ima potrebu da se bori za određena ljudska prava kao i za ugrožene mase ljudi Rakova saosećajnost u tom slučaju može dati veliki doprinos. Rak će u takvim aktivnostima koje sprovodi Vodolija lako dobiti inspiraciju kako pomoći ljudima a Vodolija će tu ideju veoma vešto da primeni u praktičnom životu. Ovo može biti uspešna poslovna kombinacija ali pod uslovom da se nađu u poslovnom projektu koji omogućava upravo gore navedene aktivnosti. Ipak, Vodolija mora poraditi na tome da usmeri Rakova osećanja u tom pravcu jer Rak pretežno ima izražen zaštitnički instinkt prema sebi bliskim ljudima.

Ako ste se već upustili u ovu ljubavnu avanturu nemojte jedno drugom otežavati već nastojite da se koliko god je moguće prilagodite jedno drugom jer razlike među Vama su očigledne i nije ih baš lako premostiti. Vodolija mora pokazati više pažnje Raku a Rak više razumevanja za slobodu kojoj teži Vodolija. Tradicionalne stvari nikada neće privući Vodoliju dok se Rak lakše može prilagoditi novinama i inovacijama koje Vodolija neprestano unosi u ovu vezu. Ključ za rešavanje svih nesporazuma je otvoren i iskren razgovor na šta je Vodolija uvek spremna a Rak mora da potisne jaka osećanja i pokuša na intelektualnom nivou da se suoči sa Vodolijom kako bi problem bio uspešno rešen.

Razlike će biti prisutne i u seksualnom životu ova dva zodijačka znaka. Vodolija mnogo voli da eksperimentiše i ustaljeni način vođenja ljubavi njoj veoma brzo postaje dosadan. Rak će morati da prihvati sve novine i u ovoj sferi života, a Vodolija da pokuša da se prilagodi prisustvu jakim emocijama Raka i tome da i tradicionalan način vođenja ljubavi ipak može pružiti zadovoljstvo i emocionalnu povezanost. U ovom slučaju je bolja kombinacija kada je ona Vodolija a on Rak jer će muškarcu Raku biti lakše da se prilagodi eksperimentisanju kome je sklona njegova partnerka a njoj će prijati nežnost koju njen partner pokazuje prilikom vođenja ljubavi. Kada je muškara Vodolija a žena Rak ova kombinacija predstavlja veoma izazovan i neizvestan ljubavni odnos.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-609-996 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.93eura/min fix 1.12eura/min mob

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-300-010 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena poziva 2CHF/min

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-600-260 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.35eura/min