• Srbija razgovor uzivo:

  0901-888-888

  Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

 • Hrvatska razgovor uzivo:

  064-660-668

  cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

 • Bosna HT Eronet razgovor uzivo:

  094-850-900

  cena 1.85KM/min

 • Bosna Bh Telecom razgovor uzivo:

  094-250-435

  cena 1.42KM/min

 • Bosna Mtel razgovor uzivo:

  094-573-638

  cena 1.40KM/min

 • Švajcarska razgovor uzivo:

  0901-018-810

  cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Nemačka razgovor uzivo:

  0900-3000-136

  cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

 • Austrija razgovor uzivo:

  0900-833-005

  cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

 • Francuska razgovor uzivo:

  0899-620-160

  cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže

Slaganje znakova Vodolija i Strelac. Uporedni ljubavni horoskop Vodolija Strelac.

Proverite kako se slazu Vodolija i Strelac. Uporedni horoskop Vodolija Strelac. Ljubavni horoskop Vodolija Strelac.

Vodolija
Vodolija
Strelac
Strelac

Kada se Strelac i Vodolija zaljube, oni mogu graditi jednu zaista lepu i uspešnu ljubavnu vezi. Razumevanje je ovde na zavidnom nivou a odnos se zasniva na istim ili sličnim željama i pogledom na svet. Oboje su veoma aktivni, društveni i imaju potrebu da se uključe u značajna društvena zbivanja. Jedno drugom pružićete mnogo razumevanja, pomoći ali i dosta korisnih saveta. Emocije neće igrati presudnu ulogu u ovom spoju ali dobra i kvalitetna komunikacija učiniće da se u potpunosti razumete i sa lakoćom rešavate svaki problem na koji budete nailazili. Oboje ste obdareni prirodnom inteligencijom i ne dozvoljavate da emocija upravljaju Vašim životima. Upravo je to ključ uspešnog funkcionisanja jer ste oboje više vođeni razumom a manje srcem. I pored toga Vi ćete umeti veoma lepo da se opustite uz romantične trenutke koje jedno drugom budete priređivali. Sjajne ideje i inovativni duh koji oboje posedujete učiniće Vam svaki dan zanimljivim pa čak i svakodnevne aktivnosti nastojaćete da obavljate na neki nov i moderan način i šta god da radite Vama će biti zanimljivo. Velika je prednost što oboje uvek nailazite na razumevanje od strane partnera. Zabave, druženja, žurke i provodi obeležiće mnoge Vaše neprospavane noći. U svakom slučaju, razumevanje i kvalitetna komunikacija je ono što će ovu vezu učiniti veoma uspešnom i kvalitetnom. Vodolija je fiksni a Strelac promenljiv znak. Kada Strelac naiđe na neki problem on ga teško rešava jer nema dovoljno strpljenje ni istrajnosti i radije će preći na neki novi projekat. Tu mu Vodolija može mnogo pomoći jer ima tu mogućnost da se usredsredi na ono što radi i da na taj način brzo reši svaki problem. Inovativna Vodolija veoma će prijati avanturističkom Strelcu a akcija i inicijativa koju poseduje Strelac lako će sve ideje Vodolije da sprovede u delo. Ako se nađete u istom poslovnom poduhvatu možete očekivati dobre rezultate. Vodolija će učiniti da se ono što ste započeli svakako privede kraju, što Strelac sam teško postiže. Strelac će svojom energijom i optimističkim duhom veoma kreativno da utiče na Vodoliju. Svi Vaši poslovni poduhvati biće veoma inovativni, napredni i često ispred vremena u kome se nalazite. Ako bilo koja kombinacija može da da veoma kvalitetne poslovne okolnosti sa najnovijim tehnologijama koje se primenjuju to je svako kombinacija Vodolije i Strelca. Strelac nema izražen osećaj za finansije i zato je najbolje da Vodolija preuzme ulogu bankara. Poslovne pregovore svakako treba prepustiti Strelcu.

Savet za Vas dvoje jeste da i pored sjajnih mogućnosti koje Vam ova kombinacija pruža, naučite kako jedno drugom da pružite više nežnosti i pokažete osećanja. Raznolikost i širok spektar Vaših interesovanja često Vas toliko mogu preokupirati da prosto zaboravljate na Vašeg partnera i trenutke koje treba da provodite zajedno. Ako se ne potrudite dovoljno, oboje vremenom možete osetiti neku prazninu i nedostatak nežnosti koja je svakome potrebna. Vezu gradite na uzajamnom razumevanju i kvalitetnoj komunikaciji ali bliskost i nežnost je ono što Vam u jednom trenutku može nedostajati. Kako bi slaganje bilo potpuno, Strelac mora da kontroliše svoju potrebu da flertuje sa drugima, jer Vodolija to nikako neće prihvatiti.

 

Seksualno slaganje je na zavidnom nivou. Što više vremena provodite u zajedničkim intimnim trenucima to će Vaš seksualni život biti bolji i kvalitetniji. Sloboda i otvorena komunikacija učiniće da probate sve što ste oduvek želeli i o čemu ste maštali. Kada je žena rođena u znaku Strelca a muškarac u znaku Vodolije oni mogu postići savršenstvo kada je njihov seksualni život u pitanju. Krevet može biti idealan način da se reše svi problemi. Kada je on Strelac a ona Vodolija, muškarac će u potpunosti biti srećan i ispunjen jer će njegova partnerka pokazati veliku želju i spremnost da eksperimentiše i tako ostvari sva maštanja svog partnera Strelca. Uživajte u svakom trenutku koji provedete zajedno jer ste našli u jednom zaista lepoj i kompatibilnoj ljubavnoj vezi.

Ovaj tekst je autorsko delo u vlasnistvu sajta Astrološki Centar.

Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost vlasnika sajta.

Svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.

Slaganje znaka Vodolija sa drugim znakovima
Srbija razgovor uživo

Pozovite broj 0901-888-888 i razgovarajte sa astrologom odmah!

Pozivi moguci samo iz MTS mobilne i fiksne mreze. cena 60rsd/0.5min

Hrvatska razgovor uživo

Pozovite broj 064-660-668 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 6.99 kn iz fiksne i 8.41 kn iz mobilne mreže

Bosna HT Eronet razgovor uživo

Pozovite broj 094-850-900 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.85KM/min

Bosna Bh Telecom razgovor uživo

Pozovite broj 094-250-435 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.42KM/min

Bosna Mtel razgovor uživo

Pozovite broj 094-573-638 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.40KM/min

Švajcarska razgovor uživo

Pozovite broj 0901-018-810 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.19 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Nemačka razgovor uživo

Pozovite broj 0900-3000-136 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1 eur iz fiksne i 1.19 eur iz mobilne mreže

Austrija razgovor uživo

Pozovite broj 0900-833-005 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 1.08 eur iz fiksne i 1.08 eur iz mobilne mreže

Francuska razgovor uživo

Pozovite broj 0899-620-160 i razgovarajte sa astrologom odmah!

cena 0.8 eur iz fiksne i mobilne mreže