Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Strelac i Skorpion u paru

"Kako se slazem sa ..." - zapitali ste se puno puta. Evo jedne interesantne kombinacije koju smo izdvojili.

Strelac i Skorpion u paruPozovite Astrologa - Kliknite Ovde

Ovo je jedna veoma zanimljiva i pozitivna kombinacija koja se u astroloskim krugovima preporucuje sa velikim simpatijama. U prilog govori i cinjenica da su Vase uzajamne simpatije moguce vec prilikom prvog susreta, s tim sto Skorpion svoje signale salje na indirektan nacin, a Strelac to cini veoma spontano, otvoreno i iskreno.

Ovo je kombinacija za koju se preporucuju najrazlicitiji poslovni odnosi, prijateljske i ljubavne veze. U tom smislu, nesto vise obecava kombinacija zene Skorpiona sa muskarcem Strelcom, mada moze i obrnuta kombinacija -- zena Strelac i muskarac Skorpion -- i da to ne predstavlja nekakvu veliku razliku.

Ukoliko Vam je stalo da sacuvate dobar i trajan odnos, Skorpion obavezno mora da koriguje svoju ljubomoru, beskrupuloznost, perfidnost i osvetoljubivost. Za uzvrat, Strelac takodje mora da menja svoje stavove o slobodoumnom ponasanju, zatim svoju neumerenost i narocito avanturisticke pobude. Uostalom, Strelac mora da shvati da njegov partner nema nimalo milosti i razumevanja za razlicite prekrsaje.

Osobine kojima Skorpion osvaja paznju jednog Strelca su izuzetna privlacnost, atraktivnost, hrabrost, isticanje i emotivnost. Sa druge strane, Skorpion u svom partneru nalazi dovoljno snage i hrabrosti, zatim plemenitost, dobronamernost i optimizam. Na kraju, naglasavamo da ova kombinacija obecava kontinuitet i da se od Vas ocekuje veliki uspeh u poslovnoj saradnji, prijateljskoj ili emotivnoj vezi.

http://www.astrolook.com/

Pozovite Astrologa - Kliknite Ovde
Podeli na Facebook-u

objavio/la: Milica89

objavljen: 2015-09-02

pregleda:

ključne reči: strelac skorpija uporedni horoskop